ABSURDISTAN. En domstol i Budapest har dömt den ungerska regeringen till att be den judiske rovkapitalisten George Soros om ursäkt.

En ungersk domstol har dömt den ungerska regeringen och dess premiärminister Viktor Orbán att be om ursäkt till den judiske multimiljardären George Soros organisation ”Helsingforskommittén för mänskliga rättigheter” efter att Orbáns parti Fidesz sagt att kommittén hjälper kriminella invandrare att få stanna i Ungern.

Enligt domen ska regeringen göra en officiell ursäkt till Soros och den ska vara synlig på regeringens hemsida inom 30 dagar. Utöver det fastställde domstolen en tidigare underrättsdom som tvingade regeringen att betala runt 70 000 kronor i skadestånd till Soros organisation.

Not: Den så kallade Helsingforskommittén för mänskliga rättigheter har i Sverige bytt namn till Civil Rights Defenders. Att Sorosorganisationen har ortsnamnet Helsingfors i sitt organisationsnamn är till för att förvilla. Staden Helsingfors har ingenting med organisationen att göra, utan hänvisar bara till ett dokument som globalistiska regeringsföreträdare signerade i Helsingfors 1 augusti 1975.

Källa:
Orban’s Government Ordered to Apologize to NGO After Soros Dispute


  • Publicerad:
    2018-05-07 14:00