SIONISM. United We Dream kallar sig en subversiv ”människorättsorganisaton” som har lanserat en telefonapp med vilken illegala invandrare kan undvika att gripas och deporteras. Det verkliga syftet med appen är att skada staterna som tar emot flyktingar med maximal oönskad invandring.

Det är den judiska mångmiljardären och finansmannen George Soros som i sin samhällsomstörtande verksamhet att leda så kallade flyktingar från tredje världen till de tidigare vita länderna även har skänkt pengar till framställandet av en app. Appen är ett komplement till de hemsidor och skrifter som Soros har låtit publicera och som fungerar som guider för afrikaner och araber att söka lyckan i Europa.

Appen lanseras av en så kallad människorättsorganisation vid namn United We Dream. Med appen kan ”flyktingarna” få hjälp att undkomma de lagstadgade rutinerna för hantering av asyl- och flyktingärenden, undgå att bli gripna och deporterade.

Gruppen United We Dream finansieras med amerikanares skattepengar via statliga bidrag.

— Denna app är rena fräckheten. Den skickar varningar till vänner, familj och deras advokater, säger Chris FarrellJudicial Watch i en intervju till Fox Business.

Appen kan ställas in så att den skickar automatiska varningar till organiserade aktivister om någon har blivit utsatt för en kontakt med en oönskad myndighetsperson.

George Soros och hans familj är några av de globalister som kämpar hårdast för en demografisk förintelse av den tidigare vita världen.

Källa:
George Soros-funded app helps illegal immigrants avoid arrest


  • Publicerad:
    2018-05-09 18:05