Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

20 000 beväpnade “flyktingar” på väg att forcera Europas gräns i Bosnien

Av Redaktionen, 2018-11-06
redaktionen@nordfront.se

FRÄMLINGSINVASIONEN. Nästan alla ”flyktingar” som nu försöker knäcka EU:s gränsskydd är beväpnade med knivar, meddelar Österrikes underrättelsetjänst.


Skärmdump: Video från drönarkamera som visar hur människosmugglare vid gränsen mellan Bosnien och Kroatien väntar på ”flyktingar” som sedan skjutsas till gränsen där de med våld försöker ta sig vidare in i Europa.

Över 20 000 ”flyktingar” förbereder sig att tränga sig in över gränsen mellan Bosnien och Kroatien för att välja sig ett land inom EU att bo i. Faran för att gränsen ska brytas är akut, meddelar österrikisk underrättelsetjänst. De varnar för att många av migranterna är beväpnade med knivar.

Gränsbrytningsförsöken blir allt mer aggressiva och våldsamma. Både polis och ”flyktingar” har skadats i upprepade konfrontationer sedan mitten av oktober då några hundratal rasfrämlingar började slå läger utanför gränsen. Det rapporteras att människosmugglare har övertygat dem om att gränsen till Kroatien är öppen.

Lokala nyhetsrapportörer har enligt den italienska nyhetsbyrån ANSA berättat att migranterna släpper fram barn och ungdomar som konfronterar poliserna och ropar ”öppna gränsen, öppna gränsen” medan män i vapenför ålder kastar stenar och andra projektiler på poliserna.

”Kroatien försöker verkligen klara denna situation ensamma, och har till och med placerat specialstyrkor i området”, skriver den större österrikiska tidningen Kronen Zeitung, som fortsätter med att skriva att ”myndigheterna har problem med den oroande utvecklingen vid gränsen, enligt källor på Österrikes inrikesministerium”.

Nästan inga barn eller kvinnor — mest beväpnade unga män
Källor inom migrationsmyndigheten rapporteras ha sagt att ”fler [illegala invandrare] är på väg. Det är inte familjer och det finns nästan inga kvinnor kvar bland dem. 95 procent av dessa migranter som försöker tränga över gränsen är unga män och nästan alla av dem är beväpnade med knivar. En gränspolis har redan blivit nedstucken”, säger källan som tillägger att ”majoriteten kommer från Pakistan med det finns också många iranier, algerier och marockaner”.

Migranterna tar ”Sororexpressen” med hjälp av människosmugglare
De illegala invandrarna följer det som i folkmun kallas Sorosexpressen, efter juden George Soros som har som uttrycklig privat politik att riva gränserna och öka invandringen till den tidigare vita och välmående delen av världen. Soros finansierar verksamhet som ”hjälper” invandrare in i Europa genom bland annat Bosnien, men även över Medelhavet till Grekland och Italien. Numera samverkar Soros med MasterCard för att ”katalysera och accelerera ekonomisk och social utveckling för…flyktingar och migranter”, vilket Soros och MasterCard har meddelat i gemensamma kommunikéer.

FN:s nya globala avtal för fri migration
I december väntas den nuvarande svenska övergångsregeringen eller nästa regering rösta för FN:s nya globala avtal för migration, inklusive artikel 17 som reglerar mediers rapportering av invandringspolitik och migration.

Som Nordfront tidigare har rapporterat innebär avtalet att de länder som skriver under ger upp sin rätt att kontrollera sin egen migrationspolitik till förmån för FN. Samtliga åtgärder syftar till att öka massinvandringen och stärka migranters rättigheter på bekostnad av ursprungsbefolkningens. Enligt avtalets Artikel 17 ska detta dessutom ske genom att de stater som undertecknar avtalet förbinder sig att finansiera massmedial massinvandringspropaganda, samtidigt som medier som rapporterar om massinvandringens negativa effekter kommer att straffas.

Ett sådant beslut kommer att gynna globalistiska banker och antinationalistiska krafter, både politiska och kommersiella sådana.

Allt fler länder vägrar skriva på men Sveriges regering är entusiastisk
Österrike och flera andra länder har redan meddelat att de inte kommer att underteckna FN:s nya globalpolitiska avtal. Avtalet har fått hård kritik för att det hotar medlemsländernas suveränitet, innebär en allvarlig säkerhetsrisk, inte skiljer på lagliga och illegala invandrare och riskerar att förstöra ländernas välfärdssystem. USA, Australien, Ungern, Österrike, Kroatien, Tjeckien och Polen är de länder som hittills har meddelat att de inte skriver på avtalet.

Ännu så länge har dock Sveriges regering svarat på planerna med entusiasm, något som de judiska bolagsmedierna i Sverige har varit försiktiga med att rapportera om och debattera.

Källor:
Report: 20,000 Migrants ‘Almost All Armed with Knives’ To Cross Europe’s External Border
Lördagskrönika: Ett livsfarligt migrationsavtal
‘Historic moment’ for people on the move, as UN agrees first-ever Global Compact on Migration


  • Publicerad:
    2018-11-06 22:10