Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Enorm migrantkaravan planerar att storma Europa

Över 100 000 araber planerar invasion i sociala medier Motas mot grekiska gränsen av turkisk militär.

Migranter slog sönder hotellet i upplopp på Gran Canaria

GRAN CANARIA. I tisdags gick runt 150 så kallade ”flyktingar” bärsärkagång i det lägenhetshotell i Puerto Rico på Gran Canaria där de inkvarterats. Platsen beskrivs som en krutdurk och polisen kräver nu förstärkning.

Rasfrämlingar vägrar covid-test för att slippa utvisning

FRÄMLINGSINVASIONEN. Afghaner har satt i system att vägra låta coronatesta sig vilket gör att Afghanistan inte tar emot sina landsmän som skulle ha skickats hem.

Regeringen sänker inte försörjningskraven på rasfrämmande skäggbarn just nu

FRÄMLINGSINVASIONEN. Riksdagen röstade ned regeringens förslag om att göra det ännu lättare för illegala skäggbarn att få permanenta uppehållstillstånd.

Svenska kyrkan kräver mycket större invandring

BEFOLKNINGSUTBYTET. Svenska kyrkan anser att invandringspolitiken är alldeles för hård och måste liberaliseras mer.

Fransk polis rensade upp läger i centrala Paris med illegala invandrare

MASSINVASIONEN. Rasfrämlingsaktivister i Paris reste snabbt upp ett tältläger åt invällare från tredje världen mitt i Paris.

Dessa länder får flest förstagångsansökningar om asyl i EU

FOLKUTBYTET. Eurostat levererar statistik över asylinvasionen av Europa: Medan Cypern får flest förstagångsansökningar i EU relativt landets folkmängd, får Grekland flest sådana ansökningar i absoluta tal.

Morgan Johansson: ”Det pågår inget folkutbyte i Sverige”

FRÄMLINGSINVASIONEN. Vid en pressträff på tisdagen förnekade justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) att det pågår ett folkutbyte i Sverige.

EU-kommissionen skrotar Dublinförordningen – inför nytt ”solidariskt” system för ”migrationsstyrning”

EU. Den överstatliga EU-unionen vill nu upphäva Dublinförordningen. Ett nytt system för att jämnt fördela ”flyktingar” mellan medlemsländerna kommer att presenteras om en vecka.

Fem rasfrämlingar arresterade för att ha bränt ner “flyktinglägret” i Grekland uppdaterad

FRÄMLINGSINVASIONEN. De numera hemlösa rasfrämlingarna vill resa längre norrut i Europa. Lokala tjänstemän på Lesbos kräver av regeringen att göra sig av med invadörerna. 150 forskare i Sverige kräver att ”flyktingarna” ska få komma hit.

Ylva Johansson vill ta bort EU-ländernas självbestämmande i migrationsfrågor

FRÄMLINGSINVASIONEN. Sveriges EU-kommissionär Ylva Johansson (S) med ansvar för migrationsfrågor vill nu se ett gemensamt regelverk för hela EU där medlemsländerna blir av med sitt självbestämmande inom migrationspolitiken.

Migranter från nerbrunnet läger protesterade på ön Lesbos – vill vidare in i Europa

FRÄMLINGSINVASIONEN. Under fredagen demonstrerade runt tusen migranter från det nerbrända lägret Moria på ön Lesbos mot att de inte får ta sig till det grekiska fastlandet för att sedan ta sig vidare in i Europa.

Tyskland tar emot 1 000 rasfrämlingar från Lesbos

FRÄMLINGSINVASIONEN. SVT ställer sig oförstående till varför rasfrämmande migranter stoppas av både grekisk lokalbefolkning och polis.

Människosmugglare annonserar “lyxresor” till Europa på Facebook – för 5 500 euro per “flykting”

FRÄMLINGSINVASIONEN. Kriminella människosmugglare i Turkiet annonserar sina tjänster öppet på Facebook.

Justitieministern vill synas verka för att grovt kriminella utvisas

INRIKES. De svenska domstolarnas tillämpning av lagarna hindrar att kriminella främlingar utvisas. Politiker, som utger sig för att vilja ändra på detta, nöjer sig med att ge vaga direktiv till utredningar.

Domare: Volymmål meningslösa – “flyktingarna” kommer på grund av lockande faktorer

FRÄMLINGSINVASIONEN. Eva Edwardsson föreslår att regeringen ”ska göra något åt” de dragningsfaktorer som gör att ”flyktingarna” söker sig till Sverige istället för andra länder.

FN kräver mer invandring till Sverige

FRÄMLINGSINVASIONEN. UNHCR:s chef kräver att Sverige lättar på reglerna för invandring.

Centern splittrat i invandringsfrågan

POLITIK. Spricka i Centerpartiet angående”flyktingar”.

Ung svensk knivmördad av rasfrämling som lurat honom i en affär

INRIKES. En 19-årig svensk köpte en bilstereo av en 20-årig rasfrämling. Stereon visade sig inte fungera. Efter att svensken konfronterat mannen knivhögg denne honom till döds.

Europas nedsvärtning beskrivs i ny populariserad doktorsavhandling

LITTERATUR. Filosofie doktor Clare Ellis har skrivit en avhandling om den demografiska attacken från tredje världen som gör Europa allt svartare. Den första volymen av tre har släppts. Erik Forsell har läst den.

FILM: Grekisk kustbevakning jagar bort invällare från Turkiet

FRÄMLINGSINVASIONEN. En del av de nya turkiska anfallen mot grekiska gränsen befaras vara coronasmittade.

Turkiet hotar Europa med nya “flyktingar”

UTRIKES. Turkiets utpressning av Europa med hot om rasfrämlingsinvasion har visat sig fungera. Grekland förbereder sig för en ny våg ”flyktingar”, varav en del befaras vara smittade med SARS-CoV-2.

Migranter försökte storma gränsen till Ungern

FRÄMLINGSINVASIONEN. Migranter flydde när gränsvakter i Ungern sköt varningsskott.

Danska barn är nu officiellt i minoritet på flera platser i Danmark

BEFOLKNINGSUTBYTET. Två av tre barn som föds i Ishøj kommun har en mor som antingen själv är invandrare eller invandrarbarn. Tendensen är densamma för hela Köpenhamns västregion.

Sverige marknadsförs som bidragsland av staten

MASSINVANDRINGEN. Svenska institutet marknadsför på den statliga hemsidan sweden.se Sverige som ett välfärdsland dit invandrare kan komma för att få generösa bidrag. Sajten finns på flera språk och nås via de svenska ambassadernas hemsidor.

”Flyktingar” flygs från Afrika direkt in i Tyskland

FRÄMLINGSINVASIONEN. FN:s migrationsorgan “Internationella organisationen för migration” (IOM) har tillkännagett den första chartrade flygningen med afrikanska flyktingar direkt in i Tyskland. Fler transporter är redan bokade. Det var i tisdags som IOM Etiopien glatt publicerade ett videoklipp som visar 154 somaliska ”flyktingar” som anlände till Kassels flygplats i den tyska delstaten Hesse. Bildtexten löd: Det […]

Över en halv miljon rasfrämlingar har kommit till Europa senaste året

FRÄMLINGSINVASIONEN. Nya flyktingvågor väntas till Europa på grund av pågående turkisk-kurdiska strider. Men redan innan dess har antalet ”flyktingar” ökat med tio procent – och det är bara de officiella siffrorna.

Ytterligare 7 100 nyanlända tvingas på kommunerna

MASSINVASIONEN. Regeringen har nu, med stöd av den demokratifientliga ”besittningslagen”, beslutat att nästa år anvisa ytterligare 7 100 nyanlända migranter till kommunerna.

Kulturskribent: “Svenskar har ingen mänsklig rättighet att få känna igen sig i sitt eget land”

MASSINVANDRINGEN. Svenskar har ingen rätt att fordra att de ska kunna känna igen sig i sitt eget land eller samhälle, hävdade Sydsvenskans kulturskribent Rakel Chukri i en debatt på bokmässan i Göteborg under fredagseftermiddagen.

Judisk grupp finansierar fortsatt migration till Europa

MASSINVASIONEN. Times of Israel berättar nu att det är en judisk hjälporganisation som hjälper till att hålla räddningsverksamheten i Medelhavet igång, så att migrationen av ”nödställda flyktingar” till Europa kan fortsätta.

Polisen: ”Måste du gå ut sent så håll utkik efter bomber”

MÅNGKULTUREN. Polisen uppmanar nu svenskarna att vara vaksamma när de rör sig utomhus. Man ska även vara uppmärksam på olika föremål då ”en bomb kan se ut hur som helst”.

Svenskar vräks medan nya villor byggs åt främlingar

FOLKUTBYTET. Ikväll kommer ett nytt reportage från Uppdrag Granskning som handlar om en svensk kvinna med psykisk sjukdom som vräks från sitt hem. Samtidigt byggs det i vårt land villor åt främlingar som kommit genom massinvasionen.

Svenska Kyrkan ringer i kyrkklockorna för ensamkommande män från Afghanistan

FRÄMLINGSINVASIONEN. Svenska Kyrkan fortsätter sitt engagemang för massinvandringen till Sverige och kommer att under september månad fokusera på utvisningar av ensamkommande män från Afghanistan genom att bland annat ringa i kyrkklockorna i Nybro.

Desperat läge i Filipstad: “Vi byter ut befolkningen”

FILIPSTAD. Uppdrag granskning sänder idag ett reportage – Larmet från Filipstad – om det alltmer desperata läget där inrikesfödda nu flyr från kommunen. Filipstad är en av de kommuner som tog emot flest migranter i förhållande till sin folkmängd under den så kallade ”flyktingkrisen” 2015.

Richard Gere i propagandafilm för migration till Europa

PROPAGANDA. Den förmögne skådespelaren Richard Gere, 69, uppmuntrar nu till illegal migration till Europa genom ett propaganda-spektakel ombord på ett skepp lastat med ekonomiska migranter i Medelhavet.

Rasdebatten har blossat upp i Tyskland efter att 8-åring dödades av en afrikan

MÅNGKULTUREN. Många upprörda röster höjs nu efter att en 8-åring med sin mor i veckan knuffades framför ett inkommande tåg på en järnvägsstation i Frankfurt am Main i Tyskland. Pojken dödades medan mamman mirakulöst nog lyckades rädda sig.

EU planerar att organisera mer invandring till Europa

INVASIONEN. Utrikes- och inrikesministrar från EU-länder har samlats i Paris för att diskutera vad som ska hända med strandsatta migranter i Medelhavet. Enligt Macron så ska EU på olika sätt hjälpa asylsökare som försöker ta sig till Europa.

Före detta vänsteraktivisten Elise Rydahl väcker starka sympatier

HEDERLIGHET. Före detta våldsbejakande kommunisten Elsie Rydahl vittnar om de globalistiska massmediernas skadliga inverkan. De gör nyhets- och tv-konsumenter till systemets nyttiga idioter.

Svarta västarna i Paris: “Frankrike tillhör inte fransmännen”

RASFRÄMLINGSINVASIONEN. Uppemot 500 afrikaner ockuperade en terminal på flygplatsen Charles de Gaulle i söndags. Afrikanerna kräver Frankrike.

FILM: Före detta överstelöjtnant i radikalt budskap om främlingsinvasionen

MEDIA. En Facebookvideo har plötsligt fått spridning för dess raka och enkla besked om främlingsinvasionens orsaker.