EU. Den överstatliga EU-unionen vill nu upphäva Dublinförordningen. Ett nytt system för att jämnt fördela ”flyktingar” mellan medlemsländerna kommer att presenteras om en vecka.

Den överstatliga globalistunionen EU anser att det nu blivit dags att upphäva Dublinförordningen, rapporterar SVT Nyheter.

Enligt Dublinförordningen ska ”flyktingar” söka asyl och få sin ansökan behandlad i det första säkra EU-land de kommer till.

Efterhand som massinvandringen ökat och en strid ström av ”flyktingar” tagit sig till olika medlemsländer längre in i Europa har Dublinförordningen satts på undantag, och av vissa länder helt avvecklats.

I ett tal i EU-parlamentet på onsdagen annonserade EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen att Dublinförordningen kommer att tas bort helt och hållet.

— Vi kommer att avskaffa Dublinreglerna och ersätta dem med ett nytt europeiskt system för migrationsstyrning, utlovade von der Leyen.

Om en vecka ska ett nytt förslag presenteras av den svenska EU-kommissionären Ylva Johansson (S) om ett nytt system för en gemensam asyl- och migrationspolitik där ”flyktingar” solidariskt ska fördelas mellan de europeiska länderna.

— Det kommer ha gemensamma strukturer för asyl och återflyttningar, och den kommer att ha en ny stark solidaritetsmekanism, sade von der Leyen i sitt tal.

Ylva Johansson, som ansvarar för migrationsfrågor inom EU, har redan avslöjat att hon helt vill avskaffa EU-ländernas nationella självbestämmande när det gäller invandringen.

Att en massiv invandring av miljoner rasfrämlingar från främmande kulturer som tar sig till Europa innebär ett hot mot de europeiska folken och deras kultur verkar inte vara något som bekymrar EU-globalisterna.

Fotnot: Ylva Johansson var tidigare gift med den judiske globalisten Erik Åsbrink. Åsbrink var Sveriges finansminister 1996-1999 och arbetar sedan 2011 som rådgivare för den amerikanska investmentbanken Goldman Sachs.


  • Publicerad:
    2020-09-17 10:10