Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

LUF:s kulturmarxistiska villkor för att stödja moderpartiet

LIBERALISM.Tre profilerade medlemmar i Liberalernas ungdomsförbund presenterar nu sina globalistiska och kulturmarxistiska krav på moderpartiet - för att inte överge sitt stöd för dem i nästa valrörelse.

Erdogan: “Terrorstaten Israel måste stoppas!”

ISRAELS TERROR. När Turkiets president i kraftfulla ordalag fördömer Israels attack mot palestinier i Gaza och manar mänskligheten till samling, hyllar flertalet ledare i väst ”Israels rätt till självförsvar”.

Världsmedborgaren Carl Bildt har fått toppjobb på WHO

GLOBALISM. Den tidigare statsministern Carl Bildt (M) har fått ett nytt fint toppjobb som ansvarig för att sprida vaccin för Världshälsoorganisationen (WHO).

F.d. Säpochef: “Allt IS-folk med svenskt medborgarskap ska hit!”

GLOBAL TERRORISM. En tidigare Säpochef värnar om ”svenska” IS-terrorister. De måste som FN kräver föras till ”hemlandet” - även till priset av terrordåd här. Farliga individer ska ”avradikaliseras”.

FN-chefen tar till kraftuttryck i uttalande om “hotet från vit nationalism”

GLOBAL ANTIVITHET. FN:s generalsekreterare framställer i ett tal ”vit överhöghetsrörelser och nynazistiska organisationer” som allvarliga hot mot världsordningen - och han manar öppet till strid för att bekämpa dem.

FN-chefen: ”För sociala mediejättar krävs nya regler – som ger dem mer makt”

GLOBALISM. FN:s generalsekreterare efterlyser nya lagar som sociala mediejättar måste följa - sådana lagar som tillåter att man stänger ner en president utan att någon kan klaga.

Såväl kamel- som gräsklippningsrace nu på FN:s “kulturarvslista”

GLOBALISM. Enligt UNESCO:s kulturarvslista finns höjdpunkterna bland ”den mänskliga rasens” prestationer jämt fördelade över världen. Kamelkapplöpning och jakthornsspel har ”lika värde”.

WHO ska få sprida sin propaganda via Wikipedia

GLOBALISM. Världshälsoorganisationen (WHO) ska samarbeta med Wikipedia för att bekämpa "felaktig information." All information om sjukdomar och dylikt kommer att kopieras från WHO:s hemsida.

Netanyahu föreläser för FN igen – visar påstådda bildbevis för Hizbollahs missilfabrik i Beirut

JUDISK LOBBYISM. Israels premiärminister, "rekvisitapedagogen" Benjamin Netanyahu, hävdar att Hizbollah har missilfabrik i centrala Beirut.

FN-chefen: “Coronapandemin visar hur patriarkatet skadar alla”

KULTURMARXISM. I ett inlägg på FN:s officiella twitterkonto citeras generalsekreterarens kulturmarxistiska floskler när han sammanknippar coronapandemin med ”en mansdominerad kultur”.

Macron vill framstå som “Libanons frälsare” – men handlar i eget intresse

GLOBALISM. Libanons regering faller efter tumultet som följde på explosionen i huvudstaden. Men vilka internationella aktörer har intresse i landets utveckling? Förre Rotshildbankiren Macron visar sig ha en nyckelroll.

Sverige utökar sitt bidrag till FN:s krigföring i Mali

GLOBALISM. Enligt riksdagsbeslut förstärks Sveriges insats i det mest omfattande av FN:s 61 krig, det i Mali. Ett specialförband, samt en helikopterstyrka skickas nu för att strida för globalistorganisationen.

FN kräver mer invandring till Sverige

FRÄMLINGSINVASIONEN. UNHCR:s chef kräver att Sverige lättar på reglerna för invandring.

FN kräver yttrandefrihet och mötesfrihet – åt “fredliga” Antifa

UTRIKES. FN uttrycker i en tweet ”oro” över USA:s planer på att terrorstämpla Antifa. Man är i uttalandet öppna med sitt stöd till ”Antifa och andra antifascistiska aktivister” och uppger sig värna om deras rättigheter. Kritiker av FN talar om ”en slöja som nu faller”.

FN ökar pressen på Iran

SIONISM. FN kräver att Iran tillåter nya inspektörer undersöka två misstänkta kärnanläggningar.

FN: USA måste böja sig för raskravallernas vilja

RASKRAVALLERNA. FN uppmanar USA att böja sig för de våldsamma upploppen i landet och göra sig av med "strukturell rasism".

FN lanserar New World Order

NEW WORLD ORDER. FN:s nya hemsida presenterar den nya ekonomiska, politiska och lyckliga världsordningen. Happytalism är den nya globala kapitalismen, och den ska tvingas på oss. Uppdaterad

Kroatisk gränspolis anklagas för att skydda sitt land

UTRIKES. FN:s "flyktingorgan" UNHCR riktar skarp kritik mot kroatisk polis efter att dessa har skyddat Kroatiens gränser från inflöde av främlingar.

WHO:s chef medlem i kommunistisk terrorgrupp

UTRIKES. Tedros Adhanom Ghebreyesus, som är den förste afrikanen i rollen som generaldirektör för WHO, har en bakgrund som revolutionär kommunist och medlem i den terrorstämplade etiopiska milisen Tigreanska folkets befrielsefront (TPLF).

Överbefolkning i arabvärldens folkrikaste land

UTRIKES. I det redan överbefolkade Egypten ökar befolkningen allt snabbare, trots att en tredjedel av invånarna lever under fattigdomsgränsen.

FN: Skicka inte hem “klimatflyktingar”

INTERNATIONELLT. Enligt ett vägledande beslut från en kommitté för FN:s konvention om medborgerliga och politiska rättigheter ska "flyktingar" som lämnat sina hemländer på grund av klimatförändringar inte repatrieras.

FN beskriver mödraskap som ett straff på Twitter

FEMINISM. Ett FN-konto på Twitter menar att kvinnor som skaffar barn blir bestraffade som brottslingar.

Kulhål hittade på bilder av Dag Hammarskjölds kraschade plan

UTRIKES. Fotografier tillhörande en FN-rapport uppvisar kulhål i flygplanet som Dag Hammarskjöld störtade i.

Globalistpropaganda lyste upp Karlstad

GLOBALISM. Rådhuset i Karlstad förvandlades på torsdagskvällen till en "bioduk" som projicerade propaganda för globalisternas New World Order, i sammanhanget kallad "en enad värld".

FN-rapport slår larm om antisemitism och Israelkritik

ISRAELKRITIK. I en FN-rapport som presenterades på måndagen varnar organisationen för ökande antisemitism och kritiserar den Israelkritiska BDS-rörelsen.

Trump inför FN: “Framtiden tillhör inte globalister – den tillhör patrioter!”

USA. Under tisdagen talade några av världens mest kontroversiella ledare inför FN. En av dessa var USA:s president Donald Trump som i sitt tal fördömde globalister, kommunister och invandringsförespråkare.

Halshuggaren från IS finansierades av EU och FN

MÅNGKULTUREN. Ungern grep en ledande IS-terrorist i Budapest. På fickan hade han inga giltiga identitetshandlingar, men väl ett anonymt bankkort utfärdat av EU som fyllde på hans kort med 500 euro i månaden.

FN anklagar Israel för massmorden på palestinier vid fredagsdemonstrationerna

ISRAEL. Terrorstaten Israel anklagas nu av FN för brott mot mänskliga rättigheter.

EU anklagas för penningtvätt i samband med massinvasionen

EU. EU tvingas erkänna att de via FN skänker pengar till "flyktingar" för att ge dem en snabbstart i Europa.

Ökat fokus på Afrika i årets kvot av ”flyktingar”

FRÄMLINGSINVASIONEN. Den svenska regeringen har beslutat att landet ska ta emot 5 000 ”kvotflyktingar” i år. Fokuset kommer främst att ligga på invällare från norra och östra Afrika.

FN till Norge: Ge asylanter gratis könsbyten!

GLOBAL KULTURMARXISM. FN vill återigen öka graden av kulturmarxism i Norge genom att få landet att betala dyra könsbytesoperationer för asylsökande.

FN till Norge: “Förbjud rasistiska organisationer”

NORGE. I en rapport uppmanar FN:s rasdiskrimineringskommitté Norge att förbjuda "rasistiska organisationer". Men i Norge finns fortfarande ett motstånd mot ett sådant tilltag, och från höger till vänster är man skeptisk till att ett förbud skulle tjäna deras intressen.

Israel och USA lämnar FN-organ – inte nog pro-israelisk

GEOPOLITIK. Unesco anses av ledande judar vara anti-israeliskt. Därför straffar USA och Israel organisationen genom att nu formellt lämna den.

FN hjälper Israel att hitta Hizbollah-tunnlar

MELLANÖSTERN. Tunnlar som Hizbollah grävt från Libanon in under Israels mark oroar Israel, som har tagit hjälp av FN för att kartlägga tunnlarna. Israel hotar både Libanon och Iran med vedergällning om något land vågar sig på en attack.

Medborgerlig Samling bojkottar demonstrationen på Mynttorget

POLITIK. Partistyrelsen i Medborgerlig Samling meddelar att partiet inte ska delta i demonstrationen "Mynttorgetprotester mot maktmissbruk".

Belgiska nationalister trotsar demonstrationsförbud

BELGIEN. Nationalister kommer att demonstrera mot FN:s självmordsavtal, trots att de inte fått tillstånd.

Kommunisterna: “Migration är ett sjukdomstillstånd”

MASSINVANDRINGEN. Den kommunistiska tidningen Proletären anser att Förenta Nationernas (FN) nyligen fastslagna ramverk för global migration bör skrotas.

EU-parlamentariker greps i Marocko – protesterade mot migrationsavtalet

GLOBALISMEN. EU-parlamentarikern Udo Voigt greps i Marrakesh under måndagen när han protesterade mot FN:s migrationsavtal. EU-kommissionen kommer inte att bry sig om enskilda regeringars eller folkvaldas protester.

FN-bossen: ”Industriländer i stort behov av migration”

MASSINVASION. FN:s generalsekreterare säger att industriländer behöver ökad migration på grund av minskat barnafödande och en åldrande befolkning.

Judarnas återuppståndna högsta domstol ska skapa ny globalistorganisation

JUDISK MAKT. De judiska domstolarna, Sanhedrin, formulerade levnadsreglerna i judarnas heliga Talmud. Nu har högsta Sanhedrin återuppstått. Den ska ersätta FN.