GLOBALISM. Centerpartiets ledare Annie Lööf hyllar George Soros i ett inlägg på Instagram och uppger att hon gärna skulle ha en ”personlig relation” till den judiske vänstermiljardären.

Annie Lööfs inlägg på Instagram (skärmdump; klicka för större bild).

I ett inlägg på Instagram i slutet av oktober fick Centerpartiets ledare Annie Lööf följande fråga av en läsare:

Vad har du för kommentarer att du vart på möte med Bilderberggruppen? Vad är din egentliga relation till George Soros?

Lööf ger läsaren följande svar:

Precis som de flesta andra ledande politiker i Sverige har jag varit med på ett möte, för något år sedan. Intressant konferens med många angelägna ämnen. Vilka ämnen finns på deras hemsida. Har ingen personlig relation till Soros, men skulle gärna vilja ha det – en stark, modig person som gjort och gör mycket gott.

Läsaren insisterar och frågar vidare:

Sedan vill jag gärna direkt fråga dig hur det kommer sig att samtliga statsministrar vi haft sedan 90-talet blivit just statsministrar efter de har varit närvarande på mötet. Gör denna faktan dig mer självsäker att du kan bli Sveriges framtida statsminister också?

I sitt svar försöker Lööf bagatellisera detta förhållande med att det ”finns ingen sådan koppling” och kallar sin medverkan vid Bilderberggruppens möte 2017 för en av alla ”internationella konferenser”.

Däremot gör Lööf ingen hemlighet av sin fascination för Goerge Soros:

…att jag gärna skulle vilja träffa en person som genom sin gärning lyfter viktiga värderingar i vår tid.

Den nu 88-årige judiske miljardären Soros ”viktiga värderingar” har framför allt kommit till uttryck i form av stöd till kulturmarxistiska projekt och finansiering av massinvasionen av främlingar från tredje världen till Europa.

Soros har också genom valutaspekulation orsakat svåra ekonomiska kriser i flera länder, däribland Sverige och Grekland, med katastrofala konsekvenser för miljontals enskilda människor som följd.

Att den frimurarliknande Bilderberggruppen har lyft fram just Annie Lööf som statsministerkandidat i Sverige 2018 är ett faktum som Nordfront skrivit om tidigare. När Lööf nu så öppet och ogenerat går ut och hyllar globalisten Soros stärker det ytterligare misstankarna om svenska politikers koppling till The New World Order.

Källor:
Annie Lööf om Soros: ”En stark, modig person som gör mycket gott” 
annie_loof (Instagram)


  • Publicerad:
    2018-11-11 20:30