GLOBALISTLAKEJ. Bilderbergaren Annie Lööf känner till Finspångsmemen. Hon verkar dock inte särskilt exalterad över att ställas inför rätta i framtiden.

Bilderbergaren, globalistlakejen och George Soros-dyrkaren Annie Lööf – i vissa kretsar mer känd för att leda Centerpartiet – har i en Q&A på Instagram erkänt att hon känner till Finspångsmemen. Memen går ut på att det i framtiden kommer att hållas rättegångar i Finspång där folk som begått allvarliga brott mot det svenska folket kommer att ställas inför rätta.

Det var efter att användaren ”Herr Shekel” använde hashtagen #Finspång i en kommentar som Lööf avbröt sin vänliga diskussionston och i stället antog en mer uppläxande attityd. Hon tillskrev dessutom Nordiska motståndsrörelsen skapandet av memen, vilket är felaktigt. Den skapades nämligen av Nordisk alternativhöger.

— För er som inte följer det så är det ju ett uttryck som Nordiska motståndsrörelsen har för att skicka såna som dom kallar för landsförrädare, sa Lööf lite stapplande.

Därefter följde en utläggning om att Herr Shekels längtan efter ett större rättspatos var ”sorglig”, att ”vi” behöver mer ”anständighet och ett bättre tonläge” samt att både vänster- och högerextremister måste ”tryckas tillbaka”.

Se filmen här:


  • Publicerad:
    2019-02-04 21:20