GLOBOHOMO. Centerpartiets partiledare Annie Lööf har nominerats till årets HBTQ-vän av homosextidningen QX.


Annie Lööf, årets globohomo?

Bilderbergaren, George Soros-dyrkaren tillika Centerpartiets partiledare Annie Lööf har nominerats till årets HBTQ-vän av homosextidningen QX.

Lööf säger sig på Instagram att hon känner sig oerhört stolt över nomineringen, som lyder:

”Annie är sedan länge en trygg regnbågsvän som är drivande i hbtq-frågor och står starkt på minoriteternas sida. Hon var dessutom den enda partiledaren som högg i mot Åkessons rasistsvammel under partiledardebatten.”

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Så oerhört stolt över att vara nominerad till Årets HBTQ-vän av @qxse! Nomineringen lyder ”Annie är sedan länge en trygg regnbågsvän som är drivande i hbtq-frågor och står starkt på minoriteternas sida. Hon var dessutom den enda partiledaren som högg i mot Åkessons rasistsvammel under partiledardebatten”. Nominerade i samma kategori är också Mendez, Mia Skäringer, Petter Stordalen och Tobias Karlsson. Också glad över att Marielle och Ellen som gifte sig på Centerpartiet i Stockholms båt på Riddarfjärden när Nordiska motståndsrörelsen demonstrerade vid Kungsholmstorg i somras, är nominerade till Årets vardagshjältar. Mäktigt och viktigt. 🏳️‍🌈

Ett inlägg delat av Annie Lööf (@annie_loof)

De andra som nomineras till årets HBTQ-vän av QX är Mendez, Mia Skäringer, Petter Stordalen och Tobias Karlsson.

Källa:
Instagram


  • Publicerad:
    2018-12-20 18:35