Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Pojke i Finspång knivhuggen i halsen – för jacka

Gärningsmännens troliga avsikt att döda ”Offret har tillfogats skador i halsen med vasst tillhygge.”

Annika Strandhäll memar om Finspång

Humor på Twitter Annika Strandhäll har inte släppt Finspångs-memen.

De Geer-ätten motsätter sig BLM:s krav på att riva anfaderns staty

INRIKES. ”Konstnären” Carl Johan De Geer ser gärna att BLM-ikonoklasterna river en staty föreställande anfadern Louis De Geer. Men varken De Geer-ättens huvudman Jan De Geer eller den nationalistiske opinionsbildaren Jonas De Geer håller med.

Intervju med inringaren som tipsade P4 Göteborg om Finspång

INTERVJU. Här kommer en intervju med Nordfront-läsaren som ringde in till P4 Göteborg och berättade om skandinavisk kultur och folkdomstolen i Finspång.

Efter SAS-skandalen: Sveriges radio diskuterar Finspångsrättegångarna

MEDIA. I kölvattnet av SAS:s antinordiska film som hävdade att det inte finns något som är skandinaviskt har public service lyft frågan om landsförrädare kommer ställas inför rätta och avrättas i framtiden.

Veckans låt: Modest Musorgskij – En natt på Blåkulla

MUSIK. Denna vecka presenterar Nordfront den ryske kompositören Modest Musorgskij och hans tondikt ”En natt på Blåkulla”.

Annie Lööf vet vad som väntar i Finspång

GLOBALISTLAKEJ. Bilderbergaren Annie Lööf känner till Finspångsmemen. Hon verkar dock inte särskilt exalterad över att ställas inför rätta i framtiden.

Moderat vill åtala Annie Lööf för avtalsbrott

POLITIK. Annie Lööf gick till val på att avsätta Stefan Löfven och rösta fram Ulf Kristersson som statsminister för en borgerlig regering. Att hon nu gör tvärtom bör anses vara ett grovt avtalsbrott, skriver den unga moderaten Josefin Wicklund i en debattartikel.

Ledarsidorna går till motattack mot Expo

MEDIA. Ledarsidornas chefredaktör har gått till aggressiv motattack mot Expo och förutspår att den vänsterextrema underrättelsetjänsten kommer stängas ner när SD får ökad politisk makt och stryper stiftelsens bidrag.

Expo i panik – stödet för Finspång-memen växer

FINSPÅNG. Expo börjar nu oroa sig över att Finspång-memens växande styrka.