MÅNGKULTUREN. Illegala rasfrämmande invandrare anlade bränder i gränsområden i Grekland för att skapa kaos så att de kunde ta sig till överfyllda ”flykting”-läger. Rasfrämlingarna vill till norra Europa.

På fredagen försökte hundra- eller tusentals illegala invandrare som smugglats över Medelhavet forcera gränsen mellan Nordmakedonien och Grekland.

De kriminella migranterna attackerade gränspolisen. När de inte lyckades forcera gränsen satte de eld på gräsområden för att skapa kaos och distrahera gränspoliserna.

Attackerna mot Grekiska gränsen skedde ungefär samtidigt som illegala invandrare på Athens tågstation Larissis sittstrejkade och släppte ut sina barn på spåren för att stoppa tågtrafiken och tvinga sig till busstransporter till det redan överfulla Diavatalägret utanför Thessaloniki.

Illegala så kallade flyktingar har ”flytt” Mellanöstern under de senaste fyra årens koordinerade migrantströmmar och i omgångar använt en rutt via Grekland – i folkmun kallad ”Sorosexpressen” efter juden George Soros som till stor del finansierat och är ansvarig för att rutten uppkommit.

Rutten används för att ta sig till främst Tyskland, Storbritannien och Norden, där Sorosvänliga samarbetspartners som Angela Merkel och Annie Lööf ser till att de får bosätta sig.

Rutten som varit ”stängd” sedan 2016 försöker nu organiserade migrationsivrare öppna upp igen. Via sociala medier får rasfrämlingarna tips och instruktioner om hur de ska gå tillväga för att flytta till norra Europa.

De illegala migranterna finansieras delvis av EU och FN som tillsammans med Mastercard utfärdar anonyma bankkort som laddas med pengar från europeiska skattebetalare. Korten gäller i Grekland och används av de illegala migranterna för att proviantera sig och sedan kunna ta sig vidare norrut i Europa.

Ungern grep nyligen en IS-terrorist som kom via Grekland och fått ett sådant bankkort för migranter. EU satte in 500 euro varje månad – vilket är bra mycket mer än många löntagare tjänar per månad i Ungern – för att finansiera terroristens resa till Europa.

Källa:
Refugees in Greece start fires as they clash with police in attempt to reach northern border


  • Publicerad:
    2019-04-07 19:00