MASSINVASIONEN. Refugees Welcomes manifestation på onsdagskvällen för öppna gränser och ökad invandring stördes plötsligt av en ung man med ryggrad. Ynglingen avbröt en av talarna och förklarade högt att alla demonstranterna var landsförrädare.

Den Sverigefientliga organisationen Refugees Welcome fick mothugg när de på onsdagskvällen höll en manifestation för att öppna gränserna för en ny massinvasion. Parollen för den svenskhatande manifestationen som hölls på Gustav Adolfs torg i Göteborg var ”Öppna gränserna, rädda liv!”.

När en av vänsteraktivisterna höll ett tal framför statyn av Gustav Adolf blev han plötsligt avbruten av en ung man som tagit sig upp på fundamentet till statyn och som lät sin röst ljuda högt över det skränande vänsterpatrasket:

— Ni hatar Sverige! Sverige är fullt. Alla som har samlats här är landsförrädare, utropade ynglingen innan han knuffades ner från statyn och överöstes med okvädingsord från vänsterpöbeln.

I en intervju med Samhällsnytt berättade den unge mannen att han kommit för att visa att det finns ett motstånd mot massinvasionen och att det faktiskt finns de som bryr sig om Sverige och den västerländska civilisationen.

— De får inte stå oemotsagda. De vill förstöra allt det vi känner till!

En av ”humanisterna” som demonstrerade för mer invandring blev också intervjuad och kallade då Samhällsnytts kvinnliga reporter för ”svartskalle”.

Källa:
”Alla som har samlats här är landsförrädare som hatar Sverige”


  • Publicerad:
    2020-03-05 20:00