Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

WHO beklagar brist på solidaritet och global styrning

WHO/NWO. Det är inte viruset som är det största hotet mot världen, det är avsaknaden av starkare global ledning, anser WHO:s generaldirektör.

FN lanserar New World Order

NEW WORLD ORDER. FN:s nya hemsida presenterar den nya ekonomiska, politiska och lyckliga världsordningen. Happytalism är den nya globala kapitalismen, och den ska tvingas på oss. Uppdaterad

Australien kan lätta på isoleringen av medborgarna – om de går med på att övervakas

ÖVERVAKNINGSSAMHÄLLET. Kravet för att slippa social isolering i Australien kan bli att låta sig övervakas av regering och teknikföretag.

Juden Henry Kissinger vill ha en världsregering – för corona- och ekonomikrisernas skull

NWO. Om det inte snarast bildas en världsregering, kommer mänskligheten att gå under, säger juden Henry Kissinger.

Planerad styrningskontinuitet underlättar inrättande av globalistdiktatur

NEW WORLD ORDER. USA har länge utökat möjligheterna att inrätta en ”kontinuerlig” regeringsmakt som inte ska störas av de allmänna valens avbrott. Politisk stabilitet kan utvecklas till detsamma som en diktatur, svår att rubba. Coronakrisens multinationella medicinska undantagstillstånd visar vägen till hur en sådan kan fungera i praktiken.

Staten och immunförsvaret

CORONAKRISEN. Det är framförallt samhället i sig som är sjukt och som sedan länge har förlorat sitt immunförsvar, skriver Jonas De Geer med anledning av coronakrisen.

Människohjärna styr råttas rörelser i nytt experiment

NWO. Ett kinesiskt forskarteam har med framgång testat att styra en råttas rörelser med hjälp av en människas tankar.

Globalisten och krigshetsaren George HW Bush är död

UTRIKES. Den före detta amerikanske presidenten George HW Bush har dött, 94 år gammal. Bush är bland annat känd för att ha startat det första Irak-kriget, öppet ha myntat begreppet ”New World Order”, samt för att vara den andra presidenten i USA:s historia som haft en son som senare också kom att bli president.

Annie Lööf hyllar Soros: “En modig person som gör mycket gott”

GLOBALISM. Centerpartiets ledare Annie Lööf hyllar George Soros i ett inlägg på Instagram och uppger att hon gärna skulle ha en ”personlig relation” till den judiske vänstermiljardären.

Veckans bild: Target The Zionists!

NORDFRONT. Veckans bild denna vecka har titeln ”Target The Zionists”.

Julian Assange kommenterar Hillary Clintons skandaler i ny exklusiv intervju

UTRIKES. Idag sändes ett inslag på Russia Today där John Pilger höll en exklusiv intervju med Julian Assange. I intervjun berättar Assange bland annat att Clinton sponsras av samma makter som sponsrar Islamiska staten.

Deltagarlista och teman för årets Bilderbergmöte

SKUGGREGERING. Deltagarlistan för årets Bilderbergmöte har nu läckts och genom den kan man också räkna ut ungefär vilka ämnen som kommer att behandlas när eliten från näringsliv, bankväsende, media och politik träffas bakom stängda dörrar.

Sverige medverkar i Nato-övning

NORDEN. När Nato-övningen Baltops under fredagen drog igång i Östersjöområdet medverkade såväl Sverige som Finland, trots att ingetdera av länderna är Nato-medlemmar.

Obama besöker Hiroshima – Vägrar be om ursäkt för atombomb

JAPAN. USA:s president Barack Obama besökte under fredagen Hiroshima där han höll ett tal inför överlevare från atombomben som USA släppte över staden 1945. Han vägrade dock be om ursäkt för bomben utan menade att det inte är hans jobb att ”ifrågasätta” sina föregångares beslut.

Ryssland vägrar vika sig för Haag-domstolen

UTRIKES. Ryssland kommer utmana beslutet att konfiskera ryska tillgångar eftersom landet inte erkänner Haag-domstolen och inte deltar i ”Europeiska Energistadgan”.

Karl-Olov Arnstberg tar sig an NWO och recenserar Kevin MacDonald

SAMHÄLLE. Karl-Olov Arnstberg följde nyligen upp sin artikel om judefrågan med en granskning av teorierna kring NWO. När han fick kritik för detta kontrade han med att hylla Kevin MacDonalds böcker och konstatera att det viktiga är sanningen och inte vad folk önskar vore sant.