Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

WHO beklagar brist på solidaritet och global styrning

Av Redaktionen, 2020-07-11
redaktionen@nordfront.se

WHO/NWO. Det är inte viruset som är det största hotet mot världen, det är avsaknaden av starkare global ledning, anser WHO:s generaldirektör.

WHO:s generadirektör, den afrikanske, kommunistiske terroristen Tedros Adhanom Ghebreyesus. Skärmbild hämtad från Youtube.

SVT publicerar ett kort klipp på den generaldirektören för WHO – den afrikanske kommunistiska terroristen Tedros Adhanom Ghebreyesus – som enligt det agendajournalistiska SVT gjort ”ett kraftfullt” uttalande mot vad kan kallar en ”splittrad värld” i kampen mot covid-19.

Det finns enligt Ghebreyesus två faktorer som är värre än den av WHO deklarerade pandemin – ett begrepp som enligt WHO:s eget beslut numera inte har en definition: Avsaknaden av ett starkt globalt ledarskap och bristen på ”solidaritet”.

— Det största hot som vi står inför är inte själva viruset utan snarare bristen på ledarskap och solidaritet, globalt och nationellt, sade WHO-ledaren i uttalandet på fredagen.

Tedros Adhanom Ghebreyesus vädjar till ”global enighet”.

— Det största hot som vi står inför är inte själva viruset utan snarare bristen på ledarskap och solidaritet, globalt och nationellt, sa Tedros Adhanom Ghebreyesus på fredagen.

— En splittrad värld kan inte besegra pandemin, fortsatte WHO-ledaren och tillade:

— Min förhoppning är att vår tids avgörande kris ska påminna alla om att det bästa och enda sättet att gå framåt är tillsammans.

SVT rapporterar inte vad Tedros Adhanom Ghebreyesus menar med sina uttalanden; om detta är ett svar på att USA nyligen officiellt meddelade att man lämnar WHO för att själva kunna styra sina investeringar i vaccinationsbranschen, eller om han går längre än så och efterfrågar att världen ska styras globalt under FN.

I maj blev det allmänt känt att FN-operatören Jayme Illien registrerat och lanserat en ny portal, UNNWO (Förenta Nationernas Nya VärldsOrdning) som under FN-program underställda Agenda2030 och det övergripande Agenda21 siktar på att FN ska utgöra en global regering.

Sedan lanseringen av UNNWO uppmärksammats av starkt ifrågasättande röster runt om i världen, har portalens publika del lagts på is. Istället för nya världsordnings-logotyperna och de ”filantropiska” projekt – som Jayme Illien själv har fått igenom i FN och som bekostas med medlemsstaternas medlemsavgifter – möts besökaren numera av en nästan tom sida där logotyperna har bytts ut mot en anonym naivistisk teckning.


  • Publicerad:
    2020-07-11 14:00