BARNKULTURMARXISM. Skattefinansierade SVT propagerar via barnredaktionen för att fler barn ska drabbas av könsdysfori under parollen ”Man är ju det man känner sig som”.

Bamse och Olga Belin från tv-serien.

Det numera skattefinansierade Sveriges Television ökar trycket med sin hbtqp-propaganda. Barnredaktionen har en tv-serie som följer ett tvillingpars liv, Olga och ”BamseBelin, på en gård med sina föräldrar och andra djur.

Progamförklaringen lyder:

Olga och Bamse är världens roligaste tvillingar. Varje dag är ett äventyr på gården där de bor. Häng med i deras magiska lekvärld bland grisar, hemliga ställen och spännande upptåg.

I det första avsnittet grundläggs presentationen av barnens sexuella identiteter och föräldrarnas sexualpolitiska aktivism:

Idag fixar Tvillingarna Bob världens första pridetåg på vatten. De älskar prideflaggor. När Olga och Bamse föddes trodde mamma och pappa att de hade fått två flickor. Men Bamse kände sig som en pojke och då fick han vara det. Man är ju det man känner sig som. Han valde själv namnet Bamse för han kände sig så stark och snäll.

Det ena barnet är alltså en flicka som har valt namnet Bamse och kallas ”han”.

Tv-serien finns även teckenspråkstolkad för att också barn med funktionsvariation och nedsatt hörsel ska kunna ta del av budskapet.

Källa:
SVT/Tvillingarna Bob


  • Publicerad:
    2019-01-28 11:15