KULTURMARXISM. Judinnan Sharon Liese har regisserat och producerat HBOs nya serie Transhood som följer fyra barn under fem års tid. Barnen genomgår under seriens gång så kallad ”könskorrigerande behandling”.

Video on Demand-tjänsten HBO Nordics nya dokumentär ”Transhood” som filmats i Kansas City följer fyra barn under fem års tid. Barnen genomgår under seriens gång en så kallad ”könskorrigerande behandling”.

Serien har regisserats och producerats av judinnan Sharon Liese.

Barnen är i åldrarna 4, 7, 12 och 15 vilket alltså rimligtvis innebär att åtminstone de två yngsta ännu inte uppnått puberteten och därför bör ha svårt att relatera till ”att byta kön”. Att normalisera könsdysfori hos så små barn borde därför vara tämligen kontroversiellt.

Enligt Christopher Gillberg, professor i barn- och ungdomspsykiatri – som år 2019 uppmärksammades av Nordfront då han var med och undertecknade ett brev till Socialstyrelsen där bland annat psykologer, läkare, anhöriga och forskare varnade för att unga kan komma att ångra könskorrigering – är inte ens 18-åringar mogna för den typen av beslut:

— Vi vet ju av andra studier att hjärnan inte alls är mogen vid 18 års ålder, den är klar vid 22-25 års ålder. Man har ingen möjlighet när man är 13 till 18 år att själv ta ställning till: ”Hur kommer detta att påverka mig resten av livet?”, kommenterade han då.

Så här beskrivs serien på HBO Nordis Facebooksida:

Transhood följer fyra barn i åldrarna 4, 7, 12 och 15 under fem år i Kansas City. Även om ordet ”förändring” är ett bekant ord när man växer upp, betyder det något annat för dessa barn då de försöker navigera puberteten medan de genomgår en könskorrigering.

Flera av kommentarerna är starkt kritiska till att barn tillåts ändra sina kön.

Christoffer Arvefalk skriver ”Borde räknas som barnmisshandel att utsätta en 4-åring för något sånt”.

Benjamin Hedlund kommenterar så här:

Höj åldersgränsen för denna typ av behandling till 25 när hjärnan växt klart och personerna ges större möjlighet att finna sig själva. Självklart är det en svår balansgång och ingen vill utsätta någon för onödigt lidande.

Att många av dessa barn mår dåligt beror ofta på att det finns fler diagnoser i botten.

Eftersom forskningen inom detta område är genompolitiserad så tror jag inte på den och om 10-15 år kommer vi kunna stå inför samma skandal som med de ”Apatiska flyktingbarnen” med en massa välmenande läkare, psykologer och forskare som rycker på axlarna åt vuxna människor som frågar hur i hela friden vården kunde tillåta unga med flera diagnoser genomgå detta.

Max Martin Skalenius kommenterar enligt följande:

Detta är så oerhört sorgligt. För allt som är heligt i världen: Låt barn vara barn. Snälla. Vill någon själv göra en könskorrigering (som de själva betalar för) när de är över 18 år, ja då får de väl göra det. Men snälla, när man är 4 år så vet man knappt vad som är upp eller ner. Man kan inte tänka i sådana här abstrakta termer som att byta kön. Det är samhället som tvingar på dem dessa idéer.

Att leda ett barn till att byta kön är som att säga ”det är något fel på dig. Du föddes till något du egentligen inte är. Och därför ska du nu genomgå en onaturlig behandling med medel framställda i labb för att du ska bli den som vi tror du ska vara”. Hur är det här naturligt på något sätt? När jag var fyra år ville jag vara allt möjligt. Däribland en dinosaurie. Tack gode Gud att mina föräldrar inte opererade huggtänder och en svans på mig.

Detta är barnmisshandel. Och de som tillåter detta att ske kommer dömas av framtida generationer. Ni står på fel sida av historien här.


  • Publicerad:
    2020-11-16 23:05