GROOMING En bar i delstaten Florida är föremål för en utredning sedan det framkommit att barn deltar i deras sexuellt präglade ”dragshower” – vilka man bjuder in barn till att beskåda.

Florida Department of Business and Professional Regulation (DBPR) inkom på tisdagen med ett formellt klagomål mot en bar i Miami, som erbjuder dragshower för barn. På virala videor från verksamheten visas en topless ”drag queen” som försöker ”underhålla” en liten flicka.

Baren R House, som ligger i Wynwood-området i Miami, har 21 dagar på sig att besvara det administrativa klagomålet. Om baren visar sig bryta mot gällande lokala lagar och koder, kan den förlora sin spritlicens, vilket i praktiken försätter den i konkurs.

En video som lades upp tidigare denna månad av Libs of Tik Tok – ett välkänt Twitterkonto drivet av extremvänsteraktivister – visar en så kallad drag queen med exponerade enorma bröst och iförd endast en stringtrosa överfylld med dollarsedlar. Transan går under en föreställning runt på baren med en liten förskrämd flicka i handen.

https://twitter.com/libsoftiktok/status/1543448293392277504?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1543448293392277504%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=

Barn hör hemma på dragshower!

Daily Mail rapporterar:

Artisten – som verkar vara en transkvinna – visar stolt upp gigantiska bröst med bröstvårtorna täckta av piroger medan sedlarna putar ut från hennes trosor. Hon paraderar runt House Wynwood i en TikTok-video delad av en användaren Nononoie, som skriver: ”Barn hör hemma på dragshower!!!! Barn förtjänar att se nöje & uttryck & frihet.” Det är oklart när klippet spelades in, vem artisten är – och hur Nononoie är relaterad till den filmade flickan.

En meny för R House Drag Brunch inkluderar en speciell ”barnbrunch” för barn upp till 12 år, med ett rabatterat måltidspris – och som ”naturligtvis inkluderar vår fantastiska show.”

Materialet bifogat med DBPR-klagomålet innehåller flera exempel på shower med grovt och förvridet sexuellt innehåll. Här finns även ”artister i suggestiv outfit” som dansar med barn under dragshower. DBPR beskriver en sekvens i det inskickade materialet, där ett barn i åldern tio till tolv år ses rygga tillbaka och vända sig bort i avsmak när en ”brunchartist” klättrar intill barnet på bänken som det sitter på, sätter sig på huk och utför obscena rörelser.

Floridas delstatsregering har under den Republikanske guvernören Ron DeSantis uttryckligen förklarat krig mot dem som utsätter små barn för material om sexualitet och kön. Tidigare i år undertecknade DeSantis till exempel ett lagförslag, som av kritiker (inklusive president Joe Bidens Vita hus) hånats som bigott och tilldelats epitetet ”säg inte homosexuella-lagförslaget”. Den föreslagna lagen förbjuder undervisning i – och nyttjande av material om – sexualitet och genus för barn i grundskoleklasser.

Men långt ifrån alla uppskattar dessa initiativ. Left-wing Salon.com publicerade nyligen en artikel med titeln: ”Drag är inte farligt: Hur det kan vara bra att utsätta dina barn för dragshow”.

I samma anda har vissa bibliotek och skolor som i protest anordnat ”drag queen story hour”, med män som utklädda till kvinnor läser för barn.

Flertalet shower på R House Drag Brunch, åtminstone som de ses i de virala videorna och beskrivs i klagomålet, går långt utöver att bara visa manliga artister utklädda som kvinnor – de inkluderar explicita sexuella handlingar.

https://youtu.be/0Q6SbVrCfVI

Vita huset har försökt slå tillbaka mot DeSantis med fleras ansträngningar att begränsa barns exponering för transpersoner och hävdat att guvernören ”mobbar transpersoner och hbtq-barn”. Under dessa kväsningsförsök, kommenterar Breitbart News, har man konsekvent avböjt att förklara hur barn kan ha en vuxen sexualitet eller könsidentitet – samt huruvida det därav är rätt att utsätta dem för vuxensexuellt material.