Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Florida lagstiftar mot censur – men friskriver judisk-ägt företag

JUDISK MAKT. En ny lag i Florida förbjuder permanent svartlistning av politiker från sociala medier – för alla företag ”utom de som äger och driver en nöjespark”. Facebook tillråds nu att öppna ”Zuckerland”.

“Svensk” skådespelare döms till 15 års fängelse för sex med minderårig flicka

UTRIKES. Skådespelaren Joaquin Nabi Olsson döms till 15 år och 8 månader i fängelse efter att ha haft sex med en flicka på 14 år.

Antalet coronasjuka i Florida ökar – men bara i statistiken

CORONAKRISEN. Den "andra vågen" av coronaepidemin i USA:s delstat Florida beror bara på att fler människor testas. Eftersom dödsfallen inte ökar, innebär det att dödligheten för Covid-19 sjunker, även det statistiskt sett.

“Svensk” skådespelare reste till USA för att ha sex med 14-åring – nu läggs åtalet ner

USA. Rasfrämlingen Joaquin Nabi Olsson, som tidigare varit anställd på Dramaten, greps i juli förra året efter att ha haft sex med en fjortonårig flicka och har suttit häktad alltsedan dess. Nu meddelar dock åklagaren att åtalet är nedlagt.

“Svensk” skådespelare greps i Florida – stämde sexträff med minderårig

USA. Den "svenska" skådespelaren Joaquin Nabi Olsson har gripits i USA för att ha haft sex med en fjortonårig flicka. Han kände till att det inte var tillåtet att ha sex med flickor i lägre tonåren, men bestämde sig ändå för att "chansa". Uppdaterad 17:00

Floridas guvernör skriver på lag mot antisemitism – i Israel

JUDISK MAKT. Guvernören i Florida har skrivit på en lag mot antisemitism, men inte i Florida eller Washington, utan i Israel.

Kines tog sig in på Trumps golfklubb – bar på hårddisk med skadlig programvara

USA. I helgen kunde Secret Service gripa en kinesisk kvinna som tog sig in på poolområdet på Donald Trumps golfklubb under falska förespeglingar. Istället för baddräkt bar hon på hårddiskar, varav en var full med skadlig programvara.

Homosexuell SVT-profil gripen i USA – gav sig på pojkar i parker

PEDOFILI. SVT-legenden Bosse Hansson arresterad för pedofilbeteende i Florida.

Trumpanhängare gripen – misstänkt för inblandning i brevbomberna i USA

USA. Under dagen upptäcktes ytterligare tre paket innehållandes rörbomber som skickats ut till nyckelpersoner i USA:s vänsterliberala etablissemang. Samtidigt grep FBI i morse lokal tid en 56-årig Trumpanhängare som enligt judisk media sedan tidigare är dömd för bland annat bombhot.

Fem personer döda efter skottdrama på flygplats i USA

USA. En ensam gärningsman öppnade eld på Fort Lauderdale Hollywood International Airport i Florida. Fem personer uppges ha skjutits till döds. Gärningsmannen har gripits men ännu är motivet till skjutningen oklar.

Terror och politisk korrekthet

TERRORISM. Mikael Karlsson reflekterar här över terrordådet i Orlando, Florida. Vem var Omar Saddiqui Mateen och varför mördade han dussintals homosexuella?