USA. Den ”svenska” skådespelaren Joaquin Nabi Olsson har gripits i USA för att ha haft sex med en fjortonårig flicka. Han kände till att det inte var tillåtet att ha sex med flickor i lägre tonåren, men bestämde sig ändå för att ”chansa”. Uppdaterad 17:00

Joaquin Rustan NaBi Olsson (740806-9370).

Vittnen på ett hotell i Florida slog larm efter att ha sett en medelålders man umgås med en minderårig flicka på ett väldigt intimt sätt. Mannen i fråga var Joaquin NaBi Olsson – en halvkänd ”svensk” skådespelare och regissör i 40-årsåldern som deltagit i både filmproduktioner men framförallt teater.

Efter att ha träffat flickan på Instagram och kommunicerat med henne på appar såsom Messenger och FaceTime reste Olsson i mars till Florida för att träffa henne på riktigt. Enligt egen utsago ska de först ha umgåtts på köpcenter och på hans hotellrum, inledningsvis utan att ha sex.

I maj reste han återigen tillbaka till Florida, denna gång för att ha sex med flickan. Han kände till att det bröt mot lagen, men valde ändå att ”chansa” eftersom de var ”förälskade”, ska Olsson ha berättat för polisen.

Sedan dess ska han ha varit kvar i Florida, fram till att han greps nyligen. Det hela ska ha uppdagats genom att personer på NaBi Olssons hotell ska ha larmat polisen när de sett honom med flickan. När polisen kom till hotellrummet hittade de bland annat använda kondomer och ”fläckiga” handdukar.

Offret – som enligt uppgifter kan vara så ung som i nedre tonåren –  har i förhör bekräftat att hon inte hotats eller blivit tagen med våld.

Olsson sitter nu frihetsberövad i Florida.

Uppdatering:

På Joaquin NaBi Olssons Instagram – samma app som han ska ha använt för att komma i kontakt med sitt offer – har det under tiden då han ska ha befunnit sig i USA postats bilder där han poserar med en ung flicka. På en av bilderna antyds det att de två röker cannabis tillsammans.

I LOVE YOU AND I LOVE US💕💕💕💕😊😊😊”, kommenterar han cannabisbilden och taggar den unga flickan som syns posera bredvid honom med rök kommandes ur hennes mun.

Uppseendeväckande bilder från Joaquin NaBi Olssons Instagram, där han poserar med flickan. Klicka för förstoring.

I skrivande stund har hans arbetsplats Kungliga Dramatiska Teatern, eller ”Dramaten”, raderat hans sida på deras hemsida.

Enligt nya uppgifter är flickan mellan 12 och 16 år. NaBi Olsson är formellt misstänkt för två fall av att ha rest för att träffa en minderårig person som han mött på nätet samt tre fall av sexuella övergrepp.

Borgen är satt till sammanlagt 190 000 dollar, vilket motsvarar ungefär 1,8 miljoner kronor.

Uppdatering 17:00:

Samhällsnytt har konstaterat att Joaquin NaBi Olsson starkt ogillar SD och tidigare lanserat en teori om att partiet i hemlighet arbetar för en ”nazistisk statskupp”.

Man skriver också att flickans ålder är bekräftad till 14 år.

Nordfront följer ärendet.

Källor:
Swedish man travels to Florida to meet underage girl, police say
Polisen hittade använda kondomer på skådespelarens rum


  • Publicerad:
    2019-07-23 17:00