Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

SVT-anställd om gripne Bosse Hansson: “Han reste ofta ensam”

Av Redaktionen, 2019-01-09
redaktionen@nordfront.se

PEDOFILI. Den ”svenska” mediesfären är chockad över att SVT-profilen Bosse Hansson gripits i USA, misstänkt för att ha gett sig på tonårspojkar. Till Aftonbladet berättar tidigare kollegor att Hansson var väldigt privat av sig och åkte på långa resor ensam.

Den homosexuelle SVT-profilen Bosse Hansson i amerikansk media.

Nordfront kunde tidigare idag avslöja att det är den pensionerade sportjournalisten och SVT-profilen Bosse Hansson som har gripits i USA, misstänkt för att ha tafsat på tonårspojkar i Florida.

Lögnpressen har rapporterat om händelsen, men valt att hemlighålla Hanssons identitet tills vidare.

Nu har två av Hanssons tidigare kollegor på SVT valt att uttala sig om gripandet till Aftonbladet.

— Det är en oerhörd tragik, det är oerhört chockerande att mötas av detta, säger en anonym SVT-medarbetare.

— Jag vet att han åkt till USA väldigt ofta på vintrarna. Han har svårt med det svenska klimatet sedan han fick en sjukdom för några år sedan. Han har varit väldigt illa däran, fortsätter han.

Kollegan berättar vidare att han trots allt inte kände till något om Bosse Hanssons liv, eftersom han alltid varit väldigt ”privat” av sig.

— Jag har känt den här personen i väldigt många år och vet ingenting om hur han lever. Han är en ensamvarg. Han sökte ensamheten, fick jag för mig. Jag vet inte var han stod, vad han gick för, eller vad han gjorde. Han drog sig undan. Det är svårt att förklara i detalj. Men vi är olika, det finns de som bara vill vara i fred.

En annan anonym kollega bekräftar bilden av en ensamvarg, som ofta åkte på långa resor ensam.

— Han var en energisk medarbetare. När han tog ledigt åkte han ofta på resor, ofta ensam. Han är en person som gillar att vara ensam. Stora umgängen är inte hans likör, berättar den tidigare kollegan.

— Han är väldigt diskret med sig själv, väldigt sluten. Han talar väldigt lite om sitt privatliv.

”Bögar gör så här”
Bosse Hansson är inte den förste homosexuelle SVT-medarbetaren att hamna i blåsväder. För snart ett år sedan tvingades nyhetsankaret Jonas Berring bort från SVT Västerbotten efter att det avslöjats att han spelat in pornografiska filmer med sig själv på diverse gym i Umeå.

Den så kallade SVT-runkaren Berring försvarades av homolobbyn och flera mediepersonligheter, trots att han på flera filmer sågs söla ner gymutrustning med kroppsvätskor i de offentliga träningslokaler där han spelade in sina filmer.

Judinnan Dominika Peczynski var en av SVT-runkarens främsta försvarare. I en krönika på Aftonbladet skrev hon bland annat:

Men herregud, karln är ju bög. Bögar gör så här. Fattar man inte det ska man kanske inte anställa bögar i publika roller, där de ska bära kostym och se allvarliga ut.

Det återstår att se ifall homolobbyn och proffstyckare som Peczynski även kommer att stå upp för Bosse Hansson.

Källa:
”Tv-profilen åker ofta till USA på vintrarna”


  • Publicerad:
    2019-01-09 13:00