HOMOLOBBYN. I ett meddelande på domstolarnas intranät uppmanar nu Domstolsverket sina anställda att delta i årets Pride-parad.

Igår gick domstolsverket ut med ett meddelande på sitt intranät som informerade om domstolarnas verksamhet under Prideveckan och som uppmanade anställda vid Sveriges domstolar att delta i lördagens Pride-parad i Stockholm. Hela meddelandet kan läsas på bilden här nedanför. Klicka på bilden för att förstora den.

Meddelandet från Domstolsverket. Klicka för större bild.

Meddelandet är upplagt av Elisabeth Walther Lindqvist som arbetar på Domstolsverket. Av hennes Facebook framgår att hon är med och främjar folkutbytet genom att engagera sig i och underlätta massinvandringen.

I Domstolsverkets text nämns även att Anna von Walden och Sanna Tortela ska fungera som kontaktpersoner för domstolarnas deltagande i paraden. Av von Waldens Facebook framgår att hon är är vänster och förespråkar HBTQP, medan Tortelas Facebook inte avslöjar så mycket. Inte heller Åsa Sandströms Facebook eller Ulf Roos Facebook, som båda är kontaktpersoner i domstolarnas tält, avslöjar så mycket.


  • Publicerad:
    2018-08-03 13:00