Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

”Lady Busty” och ”Miss Shameless Winewhore” på globalistmingel

Bjöds in av statsminister Ulf Kristersson Festade med Jacob Wallenberg och Israels homosexuelle ambassadör.

Nordiska motståndsrörelsens filmer från veckans pride i Stockhom

Motstånd mot skamparad Unik dokumentation av en kampvecka.

Björn Söder kritiseras efter utspel om Pride

Anklagar statsministern för att ”legitimera pedofili” L-profil kräver att Söder petas från prestigefyllt uppdrag.

Tidö-regimen storsatsar på homolobbyn

”Åtgärdsprogram” på 10 punkter lagom till Stockholm Pride Sveper Sahlgrenska palatset i hbtqp-färder.

Försvarsmakten har skapat en ”oförstörbar” pansarbögflagga

Kallar skulpturen ”Ett försvar med en vilja av stål” Presenteras lagom till Stockholm Pride.

AfS håller valupptakt samtidigt som prideparad

Håller torgmöte några hundra meter från stor homolobby-demonstration Varnar barnfamiljer att hålla sig undan homoparaden.

Kronprinsessan Victoria inviger årets Pridefestival – ”en viktig signal”

HOMOLOBBYN. I år kommer kronprinsessan Victoria att visa sitt stöd för HBTQ-rörelsen genom att inviga Pridefestivalen. Victoria har tidigare besökt lobbyorganisationen RFSL samt delat ut pris på gaygala.

Stockholm pride inställt

INRIKES. Stockholm pride ställer in på grund av coronakrisen.

Försvarsmakten slog deltagarrekord i homolobbyparad

HOMOLOBBYN. Den svenska Försvarsmakten deltog i år på nytt i det vänsterliberala och kulturmarxistiska jippot Pride. Sveriges överbefälhavare Micael Bydén sågs ivrigt klappande i händerna och lyckligt leende ta sig fram i täten för en rekordstor klunga uniformsklädda i den årliga prideparaden, som på lördagen ägde rum på huvudstadens gator.

Folkfientliga Ikea lanserar homolobby-kasse

INRIKES. Det svenska möbelföretaget Ikea lanserar nu en ny design med regnbågsmönster på sina populära bärkassar för att hylla Pride och visa att företaget tror på alla människors lika värde.

Nordfront frågade om Davidsstjärnor under Prideparad – då raderade Försvarsmakten bilden

FÖRSVARSMAKTEN. Nordfront skrev tidigare idag om att Försvarsmaktens tekniska skola åkte runt i Stockholms Prideparad med Davidsstjärnor på ett militärfordon. Men när Nordfront frågade ifall man därmed tar ställning för Israel raderades bilden på fordonet från Försvarsmaktens tekniska skolas Facebooksida.

Davidsstjärnor och Elviskaraoke – så deltog Försvarsmakten på Stockholm Pride

HOMOLOBBYN. Under lördagen deltog Försvarsmakten på den stora homoparaden som hölls i samband med Stockholm Pride. Överbefälhavaren Micael Bydén sjöng Elvis medan Försvarsmaktens tekniska skola hängde upp en regnbågsflagga med judiska symboler på sitt fordon.

Domstolsverket uppmanar anställda att delta på Pride-paraden

HOMOLOBBYN. I ett meddelande på domstolarnas intranät uppmanar nu Domstolsverket sina anställda att delta i årets Pride-parad.

Försvarsmakten står upp för homolobbyn

EUROPRIDE. Under parollen ”We don’t always march straight” satsar den svenska Försvarsmakten stort på deltagande i årets upplaga av homolobbyns Pridefestival.

Soldat vägrade delta i homoparad – riskerar bestraffning

DEKADENS. En soldat vid Livgardet fick som uppgift att agera förare under homoparaden Stockholm Pride. Under utbildningen lät han dock meddela att han vägrade delta i paraden varpå han anmäldes till Försvarsmaktens personalnämnd.

Motstånd mot homoflagga i Tensta – tjänstemän hotades

STOCKHOLM. Stadsdelsnämnden beslutade i våras att man skulle hissa en så kallad regnbågsflagga på offentliga platser i olika stadsdelar. När man skulle göra slag i saken hotades tjänstemän och flaggan stals.

Kaknästornet lyser i regnbågsfärger under prideveckan

KULTURMARXISM. Kaknästornet på Gärdet i Stockholm har besudlats med regnbågsfärgad belysning under prideveckan.

Tunnelbanans rulltrappor i “pridefärger”

STOCKHOLM. Tunnelbanetrapporna i Stockholm har drabbats av ”pridevågen” som sköljer över staden. En LED-beslysning i regnbågsfärger har satts i ett antal trappor på bland annat T-centralen. Resenärer som vill undvika kulturmarxismen gör bäst i att ta alternativa vägar.

Pridefestivalen gör mångmiljonvinst

KULTURMARXISM. Den kulturmarxistiska Stockholm Pride gör för andra året i rad en miljonvinst på sin festival.

Attack mot svenska folket – kulturmarxism och dekadens med Stockholm Pride

KULTURMARXISM. En av Motståndsrörelsens sympatisörer har granskat årets upplaga av homofestivalen ”Stockholm Pride” och har sammanställt det skrämmande arrangemanget som även riktar starkt fokus mot landets barn och ungdomar.

KD-toppar: Olämpligt att Ebba Busch Thor ska delta i ”Pride”

SVERIGE. Nu får kristdemokraternas ledare Ebba Busch Thor skarp kritik av andra högt uppsatta politiker inom sitt parti. De tycker det är direkt olämpligt att hon ska gå med i Pride-jippot då detta går helt emot partiets familjepolitik.

Jimmie Åkesson får inte gå med i Pride

KULTURMARXISM. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson meddelade idag att han kan tänka sig att gå med i Stockholm Pride under vissa förutsättningar. Detta imponerade dock inte på Stockholm Pride som gav Åkesson nobben.

FILM: Pinsamma poliser i Pride

SVERIGE. Två filmer som visar den svenska polisens deltagande i homoparaden Stockholm Pride publicerades nyligen på Youtube.

De gick i Prideparaden

SVERIGE. Politiker, några idrottsföreningar, men också ett flertal statliga myndigheter var representerade under Pride-paraden. Nordfront var på plats för att dokumentera demonstranterna.

Polisen deltar i Stockholm Pride

HOMOLOBBYN. Just nu hålls den årliga homomanifestationen Stockholm Pride. Polisen låter meddela att man kommer att delta aktivt i homolobbyns arbete för att normalisera avvikande sexualitet.

Kända varumärken ställer sig bakom homopropaganda

HOMOPROPAGANDA. Nyligen släppte Göteborgs rapé en ny snusdosa för att hylla Stockholms årliga homoparad. Nu har även Estrella valt att stödja jippot genom att tillverka bögchips.