KULTURMARXISM. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson meddelade idag att han kan tänka sig att gå med i Stockholm Pride under vissa förutsättningar. Detta imponerade dock inte på Stockholm Pride som gav Åkesson nobben.

SD-Pride-2013.png

Inget Stockholm Pride för Åkesson och SD detta år heller. Men kanske nästa?

Nordfront skrev tidigare idag att Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor för första gången kommer att gå med i Pridetåget som anordnas i Stockholm. Detta med anledning av massakern i Orlando i USA.

Även Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson säger nu att han kan tänka sig att delta under vissa förutsättningar. Enbart om arrangörerna kan garantera att de obscena delarna försvinner från tåget säger han sig kunna medverka.

Ordförande för Stockholm Pride, Christian Valtersson, tänker inte gå med på Åkessons krav. Detta med motiveringen att det vore ganska meningslöst att ett parti vars företrädare kallat Stockholm Pride för ett ”perverst vulgärjippo” och som ifrågasätter framförallt transpersoners rättigheter, går med i tåget överhuvudtaget.

— Jimmie Åkesson har inte förstått värdet av hbtq-personers rättigheter. SD delar inte vår värdegrund, säger Valtersson.

Källa:
Partiledare i Pridetåg i år


  • Publicerad:
    2016-06-15 21:45