KULTURMARXISM. Den kulturmarxistiska Stockholm Pride gör för andra året i rad en miljonvinst på sin festival. Efter några tuffa år kan man nu konstatera att med hjälp av hundratals volontärer, generösa bidragsgivare och en givmild kommun blir det positiva siffror i bokföringen.

Pride

Stockholm Pride tjänar pengar på dekadens.

Ekonomin för Stockholm Pride fortsätter att gå med miljonvinst. Men det har varit blandade resultat genom åren. 2011 blev en ekonomisk katastrof då man gjorde nära 4 miljoner kronor i förlust. Då avgick styrelsen och festivalen fick återgå till att ta betalt för inträdet.

Trots att man hade rekordmånga besökare och runt 500 volontärer lyckades man då inte få ihop resultatet. Samma hände år 2013 då det gick riktigt dåligt för festivalen på grund av att man spenderade över sina tillgångar.

Nu är festivalen åter lukrativ och både arrangörer samt samarbetspartners är nöjda.

– Vi har hittat ekvationen för att genomföra en Pridefestival som både är attraktiv för besökare och för näringslivet som samarbetspartner, säger Christian Valtersson, ordförande i Föreningen Stockholm Pride.

Sedan det ekonomiskt dåliga 2013 har man gjort följande vinster:

2014: +1 400 199 kronor
2015: +2 800 000 kronor

Det här visar att den kulturmarxistiska HBTQ-rörelsen inte bara själsligt rånar landets folk, utan även rånar dig på dina surt inbetalade skattepengar som generöst skänks från Stockholms kommun, Landsting och andra samarbetspartners.

Källa:
Pride – en stolt vinnare


  • Publicerad:
    2016-07-26 21:00