STOCKHOLM. Tunnelbanetrapporna i Stockholm har drabbats av ”pridevågen” som sköljer över staden. En LED-beslysning i regnbågsfärger har satts i ett antal trappor på bland annat T-centralen. Resenärer som vill undvika kulturmarxismen gör bäst i att ta alternativa vägar.

Inte ens i tunnelbanan ska stockholmarna slippa påminnas om homolobbyns "festival".

Inte ens i tunnelbanan ska stockholmarna slippa påminnas om homolobbyns ”festival”.

Storstockholms Lokaltrafik (SL) har under Prideveckan tänt upp belysning i rulltrapporna i tunnelbanan så att de lyser i pridefärgerna. Enligt SL var det en ren slump att det kunde ske.

— När vi installerade ny belysning i rulltrappan i juni så var det någon kreativ person som kom på att man kan få fram en massa olika färger med led-belysningen, berättar Ronnie Johansson, presskontakt på SL.

När Sverige spelade fotbolls-EM var belysningen tänt i gult och blått. Men nu har man alltså tagit tillfället i akt och bidrar till den kulturmarxistiska Stockholm Pride, med allt vad det innebär.

— Det var självklart för oss att ta fram hela färgspektrat igen inför Pride, säger Ronnie Johansson.

Enligt SL var själva grundtanken med insättandet av LED-belysningen en helt annan. Den var nämligen att förbättra ljuset i trapporna och för att man i händelse av nödsituation och mörker skulle kunna kunna ledsaga sig via ljuset.

Följande tunnelbanestationer har ”dekorerats” med homolobbyns färger: Stadshagen, Tekniska Högskolan, T-centralen samt i Akalla.

Källa:
Regnbåge i rulltrapporna


  • Publicerad:
    2016-07-29 08:00