HOMOLOBBYN. Under lördagen deltog Försvarsmakten på den stora homoparaden som hölls i samband med Stockholm Pride. Överbefälhavaren Micael Bydén sjöng Elvis medan Försvarsmaktens tekniska skola hängde upp en regnbågsflagga med judiska symboler på sitt fordon.

Fallskärmshoppare från Försvarsmakten vecklar ut Pridefana. Foto: Nordfront.

Under lördagens stora homoparad genom Stockholm, som hölls i samband med homolobbyns festival Stockholm Pride, deltog bland annat Försvarsmakten under parollen ”We don’t always march straight”.

Den svenska militären har deltagit på homoparader sedan början av 2000-talet, vilket man hånats för av bland annat Ryssland.

Under lördagen valde Överbefälhavaren (ÖB) Micael Bydén att greppa en mikrofon och sjunga ”Suspicious Minds” av Elvis. Nu hyllas han av etablissemangsmedia för sin uppvisning.

Även Försvarsmaktens tekniska skola deltog. Man körde ett militärfordon i paradtåget som flankerades av regnbågsflaggor och ballonger med så kallade Davidsstjärnor på. Davidsstjärnan är symbolen för sionismen och staten Israel – en symbol som har sitt ursprung i judisk mysticism och den forntida semitiska guden Moloch som dyrkades medelst barnoffer.

Exakt varför Försvarsmaktens tekniska skola valde att använda flaggor med judiska symboler istället för den svenska fanan är oklart.

Skärmbild: Försvarsmaktens tekniska skolas Facebook.

Nordfront kommer under dagen att publicera bilder från Stockholm Pride.


  • Publicerad:
    2018-08-05 11:00