Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
kreml ryssland moskva

Ryssland på väg att förbjuda homopropaganda

Kommitté i Duman vill förbjuda homopropaganda över allt i Ryssland Lagen ska skydda alla medborgare från subversiv propaganda.

Utbildningsradion visar andra säsongen av Tack Gud jag är homo – ska hjälpa lärarna “bryta heteronormen”

KULTURMARXISM. Sveriges skolor undervisar inte tillräckligt inkluderande om HBTQIAP+. För att hjälpa lärarna att ”bryta heteronormen” visar UR den andra säsongen av Tack Gud jag är homo.

Ny homoerotisk altartavla på plats i Malmökyrka

KULTURMARXISM. En ny kontroversiell tavla av Ecce Homo-konstnärinnan Elisabeth Ohlson har tagit plats i S:t Pauli kyrka i Malmö. Istället för den omdiskuterade ”Paradiset” som togs bort i december, har en kopia av ”Nattvarden” hängts upp.

Mellanöstern förskonades från homokyssen i nya Star Wars-filmen

KULTUR. Konservativa samhällen runtom i världen har censurerat en homokyss i senaste Star Wars-filmen.

Kontroversiell HBTQ-altartavla flyttas från kyrka i Malmö

KULTURMARXISM. Den kulturmarxistiska homoerotiserande altartavla som den första advent invigdes under triumfartade former i S:t Pauli kyrka i Malmö har plockats bort från kyrkan.

Sveriges första rasblandade homoerotiska altartavla invigd i Malmö

KULTURMARXISM. Svenska kyrkan har idag ”skrivit historia” då man i S:t Pauli kyrka i Malmö invigde den första HBTQP-altartavlan. Den rasblandande och homoerotiska tavlan är skapad av den kontroversiella fotografen Elisabeth Ohlson Wallin.

Svenska kyrkan släpper hbtq-guide för barn – Jesus beskrivs som ”queer”

HOMOLOBBYN. Svenska kyrkan ger nu ut en hbtq-guide för ”kristna queer kids”. Bland annat så utmålar man Jesus som ”queer” och Josef som transvestit.

SVT:s homolobby ökar barnpropagandan för könsdysfori

BARNKULTURMARXISM. Skattefinansierade SVT propagerar via barnredaktionen för att fler barn ska drabbas av könsdysfori under parollen ”Man är ju det man känner sig som”.

Förskolan ”Bävern” har “HBTQ-certifierats”

HOMOLOBBYN. En förskola i Sundbyberg har blivit näst ut att ha HBTQ-certifierats. Förskolechefen uppger att de nu passar på att mata de små barnen med ”mångfald och normkritik” så mycket det går medan de fortfarande är ”fritänkande”.

Ryssland väljer att skydda barnen från bögpropagandan i nya “Skönheten och Odjuret”

RYSSLAND. Den nya filmen ”Skönheten och Odjuret” möter på motstånd i Ryssland då den innehåller en homosexuell scen. Först ville man totalförbjuda filmen då den strider mot landets lag om förbud mot homopropaganda riktat mot barn. Men det blev inte av och istället har man valt att sätta 16 årsgräns på den perverterade barnfilmen.

HBTQ-agendan når äldreomsorgen i Gävle kommun

GÄVLE. Sedan en tid tillbaka genomgår biståndshandläggarna i Gävle kommun en indoktrineringskurs i HBTQ-frågor för att bli bättre på att bemöta homo-,bi- och transsexuella äldre i sitt arbete. Enligt kommunen finns det ett större mörkertal och bakom utbildningen står bland annat genusforskaren Janne Bromseth.

Homopropaganda på Medeltidsveckan

PROPAGANDA. Nu sätter homolobbyn klorna i Medeltidsveckan på Gotland och kvinnan bakom idén menar att ”Mångfald, kärlek och tolerans hör hemma överallt”.

Nickelodeon sänder homopropaganda riktat mot barn

KULTURMARXISM. Nu kommer TV-historiens första homosexuella par i ett tecknat barnprogram att visa sig i TV. Kanalen heter Nickelodeon och programmet, som heter ”The Loud House”, har blivit omåttligt populärt bland barn i åldrarna 2 – 11 år.

Homosexuelle Alexander Bard: “Idiotiskt att skaffa barn”

MEDIA. Alexander Bard menar att alla som bildar familj blir konservativa och att hans egna ”framgångar” bygger på att han inte skaffat några barn.

Skolbarn indoktrineras av homosexuell man

PROPAGANDA. Niondeklassarna på en skola i Hudiksvall undervisades nyligen av en homosexuell man som hade som uppgift att slå hål på myter om homosexualitet.

Kända varumärken ställer sig bakom homopropaganda

HOMOPROPAGANDA. Nyligen släppte Göteborgs rapé en ny snusdosa för att hylla Stockholms årliga homoparad. Nu har även Estrella valt att stödja jippot genom att tillverka bögchips.

LÄSARBILD: Elgiganten sprider homoreklam

SVERIGE. En av Nordfronts läsare tipsade nyligen redaktionen om att Elgiganten vid Kungens kurva strax utanför Stockholm sprider reklam som normaliserar homosexualitet. Reklamen uppmanar personer att köpa presentkort åt ”mormor och hennes nya flickvän”.

U2-omslag anklagas för homopropaganda

RYSSLAND. En ledande rysk politiker anklagar det irländska popbandet U2 för homopropaganda på sitt skivomslag. Politikern uppger att han kommer att stämma Apple som har spridit homopropagandan till minderåriga, något som är olagligt i Ryssland.