KULTURMARXISM. Nu kommer TV-historiens första homosexuella par i ett tecknat barnprogram att visa sig i TV. Kanalen heter Nickelodeon och programmet, som heter ”The Loud House”, har blivit omåttligt populärt bland barn i åldrarna 2 – 11 år.

nick

Clyde och hans homosexuella ”pappor”.

Nickelodeon kan nu stoltsera med att som första TV-kanal introducera ett tecknat homosexuellt par i ett barnprogram. Det är i den tecknade serien The Loud House, på svenska Lugn i stormen, som paret först visar sig och som handlar om huvudkaraktären Lincoln, som är den enda pojken i en syskonskara på 11 barn.

I avsnittet ska Lincolns bäste vän, den mörkhyade Clyde McBride, sova över och i samband med detta får Lincoln träffa Clydes pappa och hans ”pojkvän”.

Enligt Nickelodeon riktar sig The Loud House till barn i åldrarna 6-11, men är populärt även bland ännu yngre barn. Programmet blev när det först lanserades i maj 2016 nummer ett bland tecknade tv-serier i USA. Programmet fick 68 procent fler tittare än program i samma målgrupp under maj 2015. Under juni månad gick programmet även förbi Svampbob fyrkant som Nickelodeons högst betygsatta tv-program.

Avsnittet med homopropagandan sänds på onsdagskväll i USA. När avsnittet sänds i Sverige är dock oklart.

Stor glädje hos twittervänstern över homopropagandan som riktas till barn.

Även om detta är första gången ett tecknad barnprogram har ett homosexuellt par så har andra serier som riktar sig till barn redan klivit över den gränsen tidigare. Exempelvis serien Good luck, Charlie, som sändes på Disney Channel mellan 2010 och 2014.

Källor:
Nickelodeon Introduces First Gay Cartoon Couple
The Loud House (Wikipedia)


  • Publicerad:
    2016-07-20 06:30