RYSSLAND. Den nya filmen ”Skönheten och Odjuret” möter på motstånd i Ryssland då den innehåller en homosexuell scen. Först ville man totalförbjuda filmen då den strider mot landets lag om förbud mot homopropaganda riktat mot barn. Men det blev inte av och istället har man valt att sätta 16 årsgräns på den perverterade barnfilmen.

Det var i förra veckan som den ryske politikern Vitalij Milonov krävde ett förbud mot den nya filmen “Skönheten och Odjuret” med hänvisning till att filmen innehåller homopropaganda riktat mot barn vilket sedan 2013 är förbjudet enligt lagen i Ryssland.

Ryssland håller starkt fast vid denna lag och är inte rädda för att avvisa perverterad homopropaganda som bara har ett enda syfte vilket är att bryta ner vita samhällen över hela världen.

Rysslands kulturminister Vladimir Medinsky har beslutat att släppa igenom filmen efter att man granskat den och inte hittat något som kan klassas som homopropaganda men man väljer ändå att sätta 16 årsgräns vid biovisningarna.

Den omtalade “bögscenen” uppges knappt vara en minut lång men många spekulerar om inte detta är inkörsporten för Disney att börja lansera homopropagandan allt hårdare i deras produktioner.

Källa:
Russia Gives Beauty and The Beast an Adults-Only Rating


  • Publicerad:
    2017-03-08 15:00