KULTURMARXISM. Den norska statskanalen NRK har under den senaste tiden släppt flera program på sin barnkanal för att normalisera och popularisera homosexualitet samtidigt som de försöker att stoppa naturligt motstånd mot homolobbyn.

Den norska och folkfientliga statskanalen NRK dundrar på med kulturmarxistisk homopropaganda och har nyligen sänt flera program på barnkanalen NRK Super, som har flera barn i åldern två till tolv år som sin målgrupp, med teman som ”Så vet du om du är homofil” och ”Hur vet du att du är bi?”.

Samtliga program är släppta under Newton-paraplyt, som ska vara ”faktabaserade”, lärorika och vetenskapliga program. Programledare är Lydia Giselmann och invandraren Stian Sandø, som bägge två aktivt poserar med prideflaggor och liknande på sociala medier.

I avsnittet ”Så vet du om du är homofil” lyfts homolobbyns flagga, den så kallade regnbågsflaggan, fram som något alldeles positivt och en av programledarna skämtar även om att man borde avskaffa alla andra flaggor och bara använda homoflaggan. Vidare i programmet påstås det att det är minst lika naturligt att vara bisexuell och homosexuell som det är att vara heterosexuell.

Gäst i avsnittet är en homosexuell man vid namn Martin, som berättar om hur hans mamma började gråta när han berättade att han var homosexuell, varpå programledarna skrattar gott åt mammans reaktion. Man hävdar också att det är ganska svårt att komma ut som homosexuell i Norge idag och menar att det dels beror på hetero-propaganda inom underhållningsindustrin.

— Det är alltid en prinsessa som kysser en man, säger programledaren Stian Sandø.

Att främja heterosexualitet i filmer är något negativt, anser programledarna.

Att någon har negativa åsikter om sexuella avvikelser, påstår programledarna beror på ”okunskap, fördomar och rädsla för det som är annorlunda”. De försöker också att skrämma och stigmatisera sina normala och unga tittare genom att understryka att vi har lagar som skyddar sexuella minoriteter och att det är straffbart att använda ord som ”bög” och ”flata”.

Avslutningsvis får man höra Kung Harald föra fram liberal homopropaganda i ett tal och se bilder från dekadenta prideparader. Gästen Thomas avslutar med att konstatera att sexuella avvikelser är en ”gåva” och uppmanar samtliga tittare (barn som tittar på programmet red. anm.) att ”experimentera med sin egen sexualitet”, varpå programledarna konstaterar att om det är någon som har invändningar mot detta så är det ”de som har problem med sin egna attityd”.

Källor:
NRK Newton – Kroppen – Slikv vet du om du er homofil
NRK dundrer på med homopropaganda – på barnekanalen


  • Publicerad:
    2019-05-30 17:15