FILANTROPI”. Den judiske miljardären George Soros har överfört större delen av sin förmögenhet till den kulturmarxistiska stiftelsen Open Society Foundations.

Finansjuden George Soros går nu in i en storartad offensiv mot den västerländska civilisationen.

Wall Street Journal rapporterar att juden George Soros, en av världens rikaste män, har flyttat motsvarande 146 miljarder kronor av sin privata förmögenhet till ”välgörenhetsstiftelsen” Open Society Foundations. Soros är själv ordförande i stiftelsen, som han grundade år 1979.

Överföringen gör Open Society Foundations till den näst största ”filantropiska” organisationen i USA efter Bill & Melinda Gates Foundation.

Summan motsvarar närmare 80 procent av Soros tillgångar. Pengarna har han framförallt tjänat genom valutaspekulationer, något som bland annat drabbade den svenska kronan hårt i början av 1990-talet.

Miljardärens ”filantropiska” arbete har främst varit inriktat på att försvaga de vita majoritetsbefolkningarnas ställning i Europa och USA, till exempel genom att sponsra de icke-statliga organisationer som fraktar rasfrämlingar över Medelhavet, att underblåsa raskravaller samt genom att finansiera den anti-vita stiftelsen Expo.

Källa:
George Soros Transfers $18 Billion to His Foundation, Creating an Instant Giant


  • Publicerad:
    2017-10-18 14:45