GLOBALISM. Idag fattade Liberalernas landsmöte beslutet att partiet ska verka för att EU ska bli en federation. Förra helgen hade dessutom den nyvalde partistyrelseledamoten Cecilia Wikström en ”givande diskussion” med ärkeglobalisten George Soros.

Idag fattade Liberalernas landsmöte beslut om att partiet ska verka för bildandet av en EU-federation. Därmed bekräftas den utveckling många kritiker varnade för inför EG-omröstningen år 1994, något som bestämt förnekades av förespråkarna som istället lockade med billig öl och att det skulle bli lättare att resa.

 

Värt att notera är även att EU-parlamentarikern Cecilia Wikström valdes in i partistyrelsen. Förra helgen träffade hon den judiske ärkeglobalisten George Soros i Bryssel. Enligt Wikström ska hon ha haft en ”givande diskussion” med Soros, vad som diskuterades är dock oklart.

 

Responsen på Wikströms möte med finansjuden Soros var dock allt annan än positiv. I skrivande stund syns inte en enda positiv kommentar på hennes Twitterinlägg. Nedan följer endast ett axplock av vad som ser ut att vara hundratals reaktioner:


  • Publicerad:
    2017-11-19 17:45