FOLKUTBYTET. Migrationsminister Heléne Fritzon meddelar att Sverige kämpar vidare för att påtvinga östeuropeiska länder massinvandring.

Sveriges migrationsminister Heléne Fritzon.

Nordfront har tidigare skrivit om EU:s så kallade Soros-plan som går ut på att med tvång omfördela migranter från tredje världen runt om i globalistunionens medlemsländer. Planen har blivit kraftigt kritiserad av östeuropeiska länder som Polen, Ungern och Slovakien vilka alla driver en mer nationalistisk och invandringsrestriktiv politik.

I syfte att försöka bryta förhandlingsdödläget med de östeuropeiska länderna kom det estniska ordförandeskapet under gårdagen med ett kompromissförslag där mottagartvånget upphävs. Ett förslag som Sveriges regering dock förkastar:

— Vi fortsätter att driva ansvarsfrågan och solidaritetsfrågan intensivt, där vi tycker att det är väldigt viktigt att Europas medlemsstater står upp för ett solidariskt ansvarstagande för asylsökande, menar migrationsminister Heléne Fritzon.

Trots att Europeiska rådets ordförande Donald Tusk uppges ha givit upp hoppet om en omfördelning vill Fritzon fortsatt kunna köra över de länder som inte vill ta emot migranterna:

— Min förhoppning är att våra statsministrar i europeiska rådet ska föra frågan vidare och det är viktigt.

Källa:
Sverige fortsätter kämpa för tvingade flyktingkvoter


  • Publicerad:
    2017-12-01 19:05