EU. På torsdagen röstade EU-parlamentet för att ta till fler åtgärder mot Ungern och Polen som hittills avstått från att fylla sina länder med migranter från tredje världen. Ungerns premiärminister Viktor Orbán kommenterar i en intervju att den judiske oligarken George Soros via ”ett maffialiknande nätverk” utövar stark påverkan på europeisk politik med målet att blanda upp Europas folk.

Den judiske vänstermiljardären George Soros hittar ständigt nya vägar att driva på folkmordet på de vita européerna via massinvandring.

Att Ungern och Polen inte fyller sina länder med migranter från tredje världen ses inte med blida ögon av globalistprojektet EU.

EU-parlamentet röstade på torsdagen för att motverka den politiska utvecklingen i de båda länderna och ”den bristande rättstatligheten” som de anser råder där. En stor majoritet, 446 parlamentsledamöter, röstade för, medan 178 röstade emot och 41 avstod.

Parlamentet pekade även på ”det omedelbara behovet” av nya verktyg för att granska ”demokratin, rättsstaten och grundläggande rättigheter” i medlemsländerna.

Även den kristdemokratiska och konservativa EU-parlamentsgruppen EPP – där Ungerns regeringsparti Fidesz ingår – ska ha röstat för.

I en intervju med Kossuth Radio på fredagen uppgav Ungerns premiärminister Viktor Orbán att Fidesz var mycket nära att lämna EPP efter ”förräderiet”. De stannade dock kvar eftersom franska, spanska och italienska medlemmar ställt sig på partiets sida. Detta ger, enligt premiärministern, hopp om att EPP går att förändra, även om han tror att chansen är liten.

Orbán har sedan tidigare varit tydlig med att om EPP inte överger sin nya vänsterliberala agenda så kommer Fidesz att lämna gruppen och bygga upp ett nytt kristdemokratiskt nätverk i EU-parlamentet.

— Det är tydligt att Soros-nätverket ligger bakom detta, kommenterade Orbán torsdagens omröstning i EU-parlamentet. Han beskriver den judiske vänstermiljardären George Soros som världens främste oligark som ”kontrollerar politisk verksamhet via ett maffialiknande nätverk och utövar inflytande på europeisk politik”.

Medan detta nätverk förespråkar ett ”blandat, nytt Europa”, så kommer Ungern att lösa sina demografiska problem med ungerska barn och inte migranter, klargjorde Orbán.

Källor:
Orbán varnar för att Soros försöker ”blanda upp Europa”
EU-parlamentet kräver större press på Ungern och Polen


  • Publicerad:
    2020-01-18 11:05