STORFINANSEN. Fyra av världens härskare presenteras i denna artikel och de är inte några trevliga figurer som vill dig väl.

Ibland sägs det att pengar styr världen. Detta påstående är nästan korrekt. Sanningen är att pengar bara är ett verktyg och att de personer som kontrollerar pengarna är de som styr världen. Stefan Löfvens och andra ledande politikers makt, världen över, är mycket begränsad i förhållande till det fåtal individer som styr över kapitalet.


Globalisterna som kontrollerar ditt liv:
Jacob Rothschild, hänsynslös storbankir och överhuvud till världens antagligen mäktigaste och rikaste familj. Officiell siffra på värderade tillgångar: ca 45 miljarder SEK. Totalt för hela Rothschildsläkten: minst 3000 miljarder SEK.

Om Rotschilds skurkaffärer går det att skriva en hel bok. Familjen har sedan början av 1800-talet haft ett finger med i spelet överallt där det går att tjäna pengar genom att investera, beslagta eller låna ut kapital. Rothschild har aldrig låtit sig begränsats av moral eller tagit hänsyn till mänskligt lidande. Exempelvis har familjen vid flera tillfällen sponsrat krigsmakter, ibland på bägge sidor.

Grundaren av Rothschilds imperium, Mayer Amschel Rothschild, sa en gång: ”Låt mig utfärda och kontrollera ett lands valuta och jag bryr mig inte vilka som stiftar lagarna.” Familjen Rotschild äger eller kontrollerar idag genom bulvaner en stor del av världens centralbanker som just arbetar med att utfärda och kontrollera sina respektive länders valuta.

Jacob Rotschild är just nu ålderman i familjen och den som lämpligast får stå som symbol för hela imperiet.

George Soros, finansmogul med ett djupt hat för vita människor. Grundare till Open Society Foundations. Officiell siffra på värderade tillgångar: ca 230 miljarder SEK.

Soros blev ökänd i Sverige i början av 90-talet när han bedrev så pass omfattande valutaspekulation mot svenska kronan att den föll drastiskt och Sveriges första finanskris blev ett faktum. Förutom att detta ledde till flera konkurser och höjd arbetslöshet ökade också den svenska statsskulden drastiskt. Soros har tjänat många miljarder kronor på liknande hänsynslösa valutaspekulationer mot bl.a. Storbritannien, Tyskland, Thailand och Malaysia. I de två sistnämnda länderna ledde detta till att statskassan hamnade på gränsen till konkurs.

Pengarna använder Soros bland annat till sitt Open Society Foundations som sponsrat omstörtande verksamhet och lobbyism. Exempel på deras verksamhet är lobbyarbete för ökad invandring till Europa och liberalisering av narkotika, sponsring och bussning av svarta rasister i Black lives matters som lett till enorm skadegörelse och regelrätta upplopp. För att överflöda Europa med främlingar förmedlar Open Society, via riktade kampanjer till utomeuropéer, instruktioner om hur man enklast går till väga för att ta sig hit och få uppehållstillstånd.

LLoyd Blankfein, Wall Street-flanör och riskkapitalist som gärna gör sig en bonus på andras bekostnad. VD och styrelsordförande för Goldman Sachs, en av de mäktigaste och mest skrupellösa bankerna i världen. Officiell siffra på värderade tillgångar: ca 9 miljarder SEK. Företaget Goldman Sachs är officiellt värderat till närmare 700 miljarder SEK.

Goldman Sachs var genom Blankfein en av de högst ansvariga bakom den stora finanskrisen 2007. Finanskrisen skapades genom att banker som denna dels beviljade mängder av högrisklån och dels spekulerade vilt genom så kallad derivathandel. Många banker gick i konkurs och systemet var nära total kollaps men räddades genom att enorma belopp av skattebetalarnas pengar pumpades in.

Krisen ledde bland annat till hög arbetslöshet och många människor blev hemlösa för att de inte kunde betala de höjda amorteringarna och räntorna på sina bostäder. Grekland sänktes totalt genom derivathandel och förfalskade dokument från Goldman Sachs för ett komma med i EMU, samtidigt som banken satsade pengar på att det skulle gå dåligt för landet. Hur drabbades då Goldman Sachs och Blankfein av krisen? Goldman Sachs aktie har ökat med 170% sedan dess och Blankfein kunde plocka ut den största årsbonusen hittills på över 600 miljoner SEK.

Janet Yellen, storfifflare och siffertrollare med makt över all världens pengar. VD och styrelseordförande för USA:s privatägda centralbank Federal Reserve System (FED). Officiell siffra på värderade tillgångar: ca 120 miljoner SEK. FED går årligen med en vinst på någonstans mellan 700-1000 miljarder SEK.

Yellen kanske kan tyckas vara en liten spelare gentemot de andra skurkarna i denna sammanställning, men så är hon också ganska ny i sammanhanget då hon övertog posten som FED:s VD från Bernard Bernanke år 2014. FED är världens mäktigaste centralbank som styr över världens tveklöst största valutareserv, dollarn. FED ansvarar också för stora delar av många olika länders, världen över, guldreserv.

Jerusalem Post, en Israelisk tidning som ingår i en större sfär som annars brukar vilja tona ner judars makt i världen har skrivit: ”Om Janet Yellen nyser så riskerar hela världens globala ekonomin att bli förkyld.”


Hur har det kunnat bli så här?

Här är en mycket sevärd amerikansk animerad film på drygt 30 minuter som på enkelt vis förklarar hur skurkaktiga bankirer styr världen och hur deras makt uppstått.


Återta makten från globalisterna!
Nordiska motståndsrörelsen är en av mycket få organisationer som faktiskt pekar ut den nakne kejsaren och är villig att förändra läget. Om du vill vara med och göra skillnad är alltså att ansluta dig och/eller ge ditt stöd till oss ett mycket bra första steg att ta.

https://www.nordfront.se/wp-content/uploads/2016/11/DSC_0267-460x306.jpg
I Nordiska motståndsrörelsens politiska program, Vår väg, kan du läsa följande:

”Hela den globala monetära infrastrukturen i världen kontrolleras av ett relativt fåtal personer. Dessa personer är på inget sätt folkvalda, deras makt går i arv och de ser till att hålla kvar denna makt till varje pris inom samma maktsfär. Man kan enkelt säga att vår värld kontrolleras av dolda makthavare som vi inte har valt och som inte vill oss väl. Som bäst ser de oss som ett slags slavar i deras världsordning.

Eftersom denna självutsedda elit under lång tid kontrollerat större delarna av världens penningaflöden och skapande av krediter har de kunnat köpa allt som ger reell makt. Ett led i dessa hänsynslösa maktintressen är att de, under mycket lång tid, har tillskansat sig kontroll över stor krigspotential och massmedia. Nordiska motståndsrörelsen vill göra dessa fåtal parasiter på mänskligheten helt maktlösa. Makten skall flyttas över från dem till de olika ländernas parlament och ledare.”


  • Publicerad:
    2017-03-23 10:15