JUDISK MAKT. Judisk makt-lobbyisten och ”överlevaren” Hédi Fried har målmedvetet och systematiskt bjudit in valårets huvudpersoner till sitt hem för politiska samtal med syftet: Förbjud Nordiska motståndsrörelsen!

Skärmdump

Statsminister Stefan Löfven, moderatledaren Ulf Kristersson, Centerpartiets ledare Annie Lööf, justitieminister Morgan Johansson, kulturminister Alice Bah Kuhnke, civilminister Ardalan Shekarabi – alla har de inbjudits för audiens hos propagandisten Hédi Fried. Hennes budskap till politikerna: Demokratin är hotad. Ni måste förstå och agera. Förbjuda nazistiska organisationer.

Den 1 maj i år var Fried på plats i Ludvika för att demonstrera mot Nordiska motståndsrörelsens tillståndsgivna sammankomst. Sedan dess har hon systematiskt bjudit in valårets huvudpersoner för att påverka dem att tysta den folkliga oppositionen mot regimen.

Hon har lyckats förvånansvärt bra. Stefan Löfvén gjorde snabbt Nordiska motståndsrörelsen till sin huvudfiende i valrörelsen. Moderatledaren Ulf Kristersson besökte Fried den 27 juni i somras. I ett samtal om Almedalen kallade Kristersson Nordiska motståndsrörelsen för ”knäppgökar”, men blev tillrättavisad av Fried: ”Kalla dem inte knäppgökar. Nazisterna är farliga och organiserade”.

I Almedalen några dagar efter mötet presenterade Ulf Kristersson ett nytt förslag – deltagande i våldsbejakande organisationers verksamhet i Sverige ska förbjudas. Ulf Kristersson berättar i en intervju med Dagens Nyheter att samtalet med Fried var en del i processen bakom den ”nya hårdare linjen mot grupper som NMR”.

Centerpartiets ledare Annie Lööf säger efter sitt möte med Fried:

— Det är ett av starkaste möten jag haft. Vi pratade om den rädsla hon känner inför värderingsförskjutningarna i dag i samhället. Det blev så starkt att höra henne tala om likheterna med 30-talet.

Och Miljöpartiets kulturminister Alice Bah Kuhnke talar också om samtalet med Fried som en frälsningsupplevelse:

— Hon är så tydlig: detta kommer leda till död. Hon lindar inte in orden.

Hédi Fried säger själv till DN att den politiker hon beundrar mest är Winston Churchill. Om statsminister Stefan Löfvén säger hon:

— Han är en mycket fin människa, varm och empatisk, han vill så gärna.

När Nordiska motståndsrörelsen manifesterade i Stockholm den 25 augusti stod Fried åter bland motståndarna och hetsade mot yttrandefrihet och patriotism. Det sionistiska lobbyarbetet mot Motståndsrörelsens rätt att bedriva valkampanj intensifieras.

Källa:
Hédi Fried: Vi måste förstå att demokratin är hotad


  • Publicerad:
    2018-09-07 13:10