UTRIKES. Under fredagen kolliderade ett mindre flygplan med en helikopter i Buckinghamshire i England. Fyra personer har rapporterats döda i olyckan, som inträffade alldeles intill familjen Rothschilds slott Waddesdon Manor.

Waddesdon Manor, som ägs av den judiska bankirfamiljen Rothschild.

Planet som kolliderade med helikoptern var en Cessna, ett litet passagerarplan.

— Vi ryckte ut med brandkåren och ambulansen. Nu arbetar Air Accident Branch med oss för att utreda orsaken till kraschen, säger polisen till Sky News.

Flygolyckan inträffade alldeles intill Waddesdon Manor, som är det främsta slottet i England för den ökända judiska bankirfamiljen Rothschild.

Waddesdon Manor är dock bara en spottstyver i jämförelse med familjen Rothschilds samlade välstånd. Genom sitt imperium kontrollerar den judiska familjen en överväldigande majoritet av världens centralbanker. Ingen vet exakt hur stor familjens förmögenhet är och av någon anledning finns aldrig någon Rothschild med på listor över världens rikaste människor.

Med få undantag håller också familjemedlemmarna väldigt låg profil. Ett sådant undantag var den bisarra och ockulta ”Rothschilds-balen” som hölls i Frankrike 1972 av bankiren Guy de Rothschild.

Källa:
Four killed after plane and helicopter collide in mid-air


  • Publicerad:
    2017-11-18 21:00