FINLAND. Den före detta franska utrikesministern Michel Paulat höll ett tal under en anti-islamsk demonstration i Helsingfors där han bland annat talade om den pågående främlingsinvasionen.

michelpaulat

Den 5 augusti höll den före detta franska utrikesministern Michel Paulat ett tal i Helsingfors i Finland. Bland annat talade han om den pågående främlingsinvasionen. Under sitt tal pratade han även om muslimer och vad han anser om dessa.

Under talet sa Paulat att han anser att muslimer är ”elaka, arroganta och korkade”. Han menar även att de inte har någon som helst respekt för kvinnor. Enligt Paulat muslimerna inte respekterar västvärlden och de försöker påtvinga oss sin kultur och att de mördar kristna.

Paulat anser att de så kallade flyktingarna är patetiska och fega som inte stannar kvar och slåss utan lämnar sina familjer i krigszoner för att rädda sitt eget skinn.

Paulat rönte stort gillande hos publiken när han sa att muslimer borde bli bannlysta från alla civiliserade samhällen. Han avslutade med att säga att en dag skulle alla muslimer bli utkastade, oavsett om de var män, kvinnor eller barn.

Vänsterextremister försökte göra allt för att hindra den lagliga demonstrationen. Efter ett flertal försök så gav de upp då de inte lyckades förstöra för mötesdeltagarna.

Klipp från Paulats tal:

Källa:
”One Day we will kick you all out!” – Finnish Anti-Islamization Rally in Helsinki


  • Publicerad:
    2016-08-15 12:40