Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Majoritet av européer vill se minskning av främlingar i sina länder

Sjuttio procent av svenskarna vill se minskning Greker högst ovilliga att ta emot främlingar.

Andelen utlänningar på Island ökar kraftigt

Största andelen fortfarande polacker Trendbrott där utomeuropeiska grupper växer.

ulf kristersson (M)

Ulf Kristersson släpper in lika många invandrare som Reinfeldt och Löfven

”Paradigmskiftet” väntar fortfarande Fortfarande samma nivåer som när Fredrik Reinfeldt var statsminister.

Representanthusledamot som ljög ihop framgångs-cv avslöjad

Talar ut i New York Post Är han ens jude och homosexuelll?

Regeringen föreslår en ökad massinvandring

MASSINVANDRINGEN. Regeringen har offentliggjort en promemoria där man föreslår att massinvandringen åter igen ska ökas. Enligt förslaget ska det bli enklare för alla världens medborgare att forsa in i landet, bland annat ”HBTQ-flyktingar”.

Utlänningar släpps in på Arlanda trots inreseförbudet

INRIKES. Trots att regeringen infört ett tillfälligt inreseförbud till Sverige så släpper Arlandapolisen in utlänningar i landet. Det sker heller inga hälsokontroller av de som reser in i landet.

Utlänning frias från grovt bidragsbrott: “Var för dålig på svenska”

ANARKOTYRANNI. En utländsk man frias från grovt bidragsbrott efter att rätten bedömt att hans bristande språkkunskaper var anledningen till hans handlingar.

Österrike har tröttnat på ljugande invandrare – kollar igenom asylsökandes mobiltelefoner

UTRIKES. I kampen mot illegal invandring ska alla så kallade asylsökare som kommer till Österrike framöver behöva lämna ifrån sig sina mobiltelefoner.  

Yaser Subhi döms för våldtäkt mot barn

VÅLDTÄKTSTSUNAMIN. Den 14-åriga flickan menar att både Yaser och Thibault våldtog henne, men tingsrätten dömer bara den den förste för grov våldtäkt mot barn medan den andre frias helt.

Ann Heberlein vill skriva bok om våldtäkter – stängs av från Kickstarter

CENSUR. Den borgerliga opinionsbildaren Ann Heberleins insamling har stängts ner av Kickstarter. Pengarna från insamlingen skulle gå till hennes nya bok om de ökande våldtäkterna i Sverige.

Polen tar gärna emot invandrare – men inte araber och afrikaner

UTRIKES. Polen har meddelat att de gärna tar emot européer från sina grannländer – men inte araber och afrikaner.

Åkesson kommer ut som folkförrädare: “Jag är för invandring”

FÖRRÄDERI. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson talade under dagen på jippot Politikerveckan Järva. Åkesson konstaterade att Sverige alltid kommer att ha invandring även om SD styr.

Michel Paulat: “En dag ska alla muslimer kastas ut”

FINLAND. Den före detta franska utrikesministern Michel Paulat höll ett tal under en anti-islamsk demonstration i Helsingfors där han bland annat talade om den pågående främlingsinvasionen.

Docent släpper bok efter granskning av “alternativa medier”

MEDIA. Flera svenska alternativa medier har nu granskats av docenten Kristoffer Holt som försökte ta reda på mer om dessa medier och även personerna som ligger bakom dem.

Estland har tagit emot sina första omplacerade ”kvotflyktingar”

UTRIKES. Estland har nu tagit emot sina första omplacerade ”kvotflyktingar”. Det handlar om endast sju personer som myndigheterna garanterar är ”ofarliga”.

EU: Sverige måste satsa mer på minoritetsspråk

INRIKES. Efter kritik från Europarådet vill nu Miljöpartiets Gustav Fridolin tillsätta en utredning där man ser över hur man ska kunna ge skolan fler resurser för att lära ut modersmål till andra folkgrupper.

Ekonomen Jan Tullberg: Massinvandringen 2015 kostade 600 miljarder

EKONOMI. Forskaren och ekonomen Jan Tullberg menar att invandrarna som kom till Sverige 2015 över tid kommer kosta den svenska staten uppåt 600 miljarder kronor.

Om Köln: Inflytelserika ungrare kallar invandrare för “smuts” som måste “rensas ut”

UNGERN. Daily Stormer skriver att en ungersk akademiker talar om raskrig och vitt folkmord på ungersk TV, vilket inte är en helt orimlig tolkning av det som sägs.

Irakisk “flykting” flyr hem till Irak – flyr nu från den svenska vintern

MIGRATION. Raed Mohamed står inte ut med den svenska vintern i det skånska tältläger han placerats i. Nu tänker han ta sitt pick och pack och åka hem till Irak.

Somalier kräver lagändring om pass

INRIKES. Somalier i Sverige kräver nu att lagen ändras så de snabbare kan få pass utfärdade. Detta för att snabbare kunna åka på semester i hemlandet de ”flytt” från.

Tino Sanandaji kritiserar ny rapport om invandringens ekonomiska effekter

EKONOMI. Den kurdiske nationalekonomen Tino Sanandaji sågar i en kort artikel en ny rapport som försöker påvisa att invandringen gynnar Sveriges ekonomi.

Ny Demoskop-undersökning: Svenskarna anser att invandringen är för stor

SVERIGE. En Demoskop-undersökning visar att allmänhetens uppfattningar om invandringen blir allt mer negativ. 58 procent av svenskarna anser att invandringen är för stor vilket är en ökning med fem procentenheter från förra året.

Ny utredning: Invandring kostar Finland miljarder varje år

FINLAND. En ny utredning visar att invandringen kostar Finland 700 miljoner euro, motsvarande 6,5 miljarder svenska kronor årligen.