FÖRRÄDERI. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson talade under dagen på jippot Politikerveckan Järva. Åkesson konstaterade att Sverige alltid kommer att ha invandring även om SD styr. 

Skärmdump från Aftonbladet.

Under lördagen avslutades Politikerveckan Järva med ett tal av Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson på Spånga IP. Till skillnad från övriga partiledare lyckades Åkesson dra en hel del publik. Mestadels medelålders svenskar och en och annan afrikansk kvinna i huckle.

Åkesson fick flera gånger avbryta sitt tal då några mötesstörare som befann sig i publiken fick ledas från platsen av polisen. Efter att dessa avlägsnats till en idrottsplats där de fick stå och skrika kunde Åkesson slutföra sitt tal.

Bland annat försökte han finna nya väljare bland invandrarna i förorten genom att säga att invandringen skall fortgå även om SD styr landet:

Jag är för invandring, Sverige har alltid haft invandring och Sverige kommer alltid ha invandring, även när jag får bestämma, sade Åkesson och fortsatte:

— Jag skulle vilja säga så här. ”Hej och välkommen till Sverige, här gäller det här, det här, det här. Accepterar du det får du bo här!”.

En stolt Åkesson påpekade också under sitt tal att alltfler invandrare röstar på SD samtidigt som han betonade att han själv är nationalist.

I hopp om att inte förlora fler invandringskritiska väljare än man redan gjort valde Åkesson sedan att göra en pudel när han intervjuades av Aftonbladet och försökte släta över sitt uttalande om fortsatt massinvandring:

— När vi har pratat om det så har det varit relaterat till asylinvandringen. Vi är för en nollvision för asylinvandring där Sverige är första säkra land. Vi vill att Dublinförordningen ska tillämpas. Däremot kommer det alltid flytta människor hit för att jobba, människor som bli kär i någon svensk eller studera eller något liknande, sade Åkesson.

Någon plan på att stoppa folkutbytet finns således inte inom Sverigedemokraterna utan partiet kommer fortsätta att verka för att svenskarna byts ut. Dock ska folkutbytet ske i kontrollerad form och inte genom en okontrollerad massinvasion.

Källa:
Protester under Jimmie Åkessons tal


  • Publicerad:
    2017-06-17 21:15