MÅNGKULTUR. En syrisk professor sa nyligen i en intervju att sexattackerna i tyska Köln var menade att förödmjuka tyska män. Han säger även att främlingarna ville ”bestraffa” de tyska kvinnorna eftersom de är ”slampor” i deras ögon.

Den syriske professorn Bassam Tibi säger att sexattackerna i Köln var menade att förödmjuka tyska män. Han menar att sexattackerna i tyska Köln var ett resultat av främlingarnas värdegrund och att de är arga för att de inte fått det luxuösa liv som de förväntat sig.

Professorn som nu lever i Tyskland berättar att arabiska män kommer till Tyskland och förväntar sig ”stora lägenheter, blonda kvinnor och välfärd”. Han berättar vidare att araber anser sig vara ”ärofulla” och att tyskarna inte är det. Detta gäller i synnerhet tyska kvinnor som tillåts ligga runt med hur många män de vill, säger professor Tibi.

Tibi säger även att eftersom den tyska polisen är livrädda för att stämplas som rasister så ser främlingarna dem som ”mesar”. Han tillägger att de var väl medvetna om att deras beteende är kriminellt men att de inte bryr sig då de vet att deras handlingar inte får några konsekvenser.

Slutligen säger professorn att ”våldtäkt är ett vapen i krig i Syrien” och att ”alla krigande parter gör detta” samt att ”flyktingarna som kommer hit är inte alla offer”.

— I Orienten förödmjukar man en man genom att våldta hans fru. Min gissning är att de unga muslimska männen i Köln ville förödmjuka kvinnorna och med detta ville man förödmjuka den tyska mannen. Kvinnan är ett instrument för detta, säger professor Tibi.

Källa:
«Diese Männer denken: Deutsche Frauen sind Schlampen»


  • Publicerad:
    2016-08-06 19:15