MEDIA. Den tyska tidningen Bild hävdar att Vladimir Putin stod bakom sexattackerna under fjolårets nyårsfirande i staden Köln. De menar att han iscensatt det hela för att ”underminera Angela Merkel” och varnar nu för fler sexattacker i samband med nästa års parlamentsval.

Ligger Putin bakom främlingars våld mot europeiska kvinnor?

Enligt lögnpressen är till och med främlingars våld mot europeiska kvinnor Putins fel.

I samband med att CIA ställde sig bakom globalisten Hillary Clintons påstående om att Ryssland genom ”cyberattacker” försökte påverka det amerikanska presidentvalet har hetsen från västvärldens etablissemang gentemot Ryssland och Vladimir Putin intensifierats.

Den senaste attacken mot Putin kommer från den tyska skvallertidningen Bild som hävdar att den ryske presidenten tillsammans med Syriens president Bashar al-Assad ligger bakom sexattackerna på nyårsnatten i staden Köln. De hävdar att det inom ”säkerhetskretsar” just nu diskuteras hur Ryssland kan försöka ”tvinga fram ett radikalt nytänkande” hos befolkningen i västerländska länder genom olika ”störande aktioner”.

Bakom påståendet står även ”Rysslandsexperten” Gustav Gressel från den sionistiska tankesmedjan European Council on Foreign Relations (ECFR). Han grundar sitt resonemang i att en del av främlingarna i Tyskland som kommer från Irak och Syrien har kontakter med diverse underrättelsetjänster.

— En del av flyktingarna från Irak och Syrien, även om de bara utgör en väldigt liten del, hade anknytning till Assads och Saddam Husseins underrättelsetjänst, säger Gressel.

På vilket sätt Saddam Hussein, som avrättades 2003, skulle kunna ha kontakt med agenter i Tyskland förklarar han däremot inte. Han menar dock att Putin och Assad via dessa agenter ska ha uppviglat den stora massan rasfrämlingar och till och med beordrat dem att begå de organiserade sexövergreppen för att underminera Tysklands förbundskansler Angela Merkel.

Gressel säger sig också vara orolig över att liknande attacker kan komma att ske i samband med de politiska val som kommer att hållas i Tyskland under 2017.

— Vad skulle hända om något liknande det som skedde i Köln på nyårsafton skedde på en sommarfestival precis innan ett val? Hur skulle Merkel då ställa sig? Vad skulle bli följden för valet? Det är naturligtvis ett extremt exempel men det är möjligt, spekulerar Gressel.

Under förra årets nyårsfirande i Köln rapporterades över 1 200 brott, inklusive drygt 500 sexuella övergrepp och våldtäkter. Se polisens egna video från händelserna nedan:

Källor:
Putin’s bid to oust Merkel: Russia could ’ORDER migrant sex attacks in Germany’
Propaganda-Feldzug sogar mit Sexmobs


  • Publicerad:
    2016-12-14 15:40