TYSKLAND. Den tyske invandringskritiske journalisten Udo Ulfkotte dog i fredags, endast 56 år gammal. Därför jublas det på Twitter bland vänsterjournalister.

trtrttr

Vänsterjournalisten och invandraren Hatice Ince, som arbetar för den tyska tidningen Der Spiegel, skrev följande i ett Twitter-inlägg: ”Året startar bra. [smiley] #Ulfkotte”. Till journalistkollegan Jula Rehkopf skrev hon ”#udoulfkotte är död. Jag: Hahahaha! Dags för en sup!”

Udo Ulfkotter arbetade i många år för den tyska tidningen Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), men gick sedan över till att bli en frilandsjournalist som bland annat skrev artiklar för de nationalkonservativa tidningarna Junge Freiheit och Kopp-Verlag.

Med sina ”politiskt inkorrekta” publikationer kom han ofta i rampljuset och toppade bästsäljarlistan i Der Spiegel flertalet gånger. Han utmärkte sig som en skarp kritiker till etablissemanget och främlingsinvasionen av Europa och inte minst blev han känd för sina avslöjanden om hur lögnpressen opererar.

I en intervju med Russia Today avslöjade Ulfkotte exempelvis hur CIA och andra underrättelsetjänster betalar journalister för att manipulera och plantera falska nyheter till folket – och att de försöker hetsa för krig mot Ryssland.

— Jag har varit journalist i cirka 25 år och jag har blivit upplärt att ljuga och förråda och att inte berätta sanningen för folket. Jag sponsrades av Central Intelligence Agency (CIA), berättade Ulfkotte för Russia Today.

Väl medveten om den fara han utsatte sig själv för genom att avslöja dessa hemligheter så var det rädslan för krig i Europa som till slut ledde till hans beslut att berätta sanningen om lögnmedia och hur de styrs av underrättelsetjänster å globalisternas vägnar.

Hans bok ”Köpta Journalister” blev en bästsäljare i Tyskland, trots det faktum att inga journalister tillåts att omtala den. Andra böcker av Udo Ulfkotte hittar du HÄR.

— Ingen tysk mainstream-journalist får nämna min bok. Ifall någon gör det får denne sparken. Vi har således en bästsäljare som ingen tysk journalist har tillåtelse att omskriva eller omtala, berättade Ulfkotte själv.

56 år gammal dog han fredag den 13 januari. Den officiella dödsorsaken är hjärtinfarkt.

Ursprungligen publicerat på Frihetskamp.

Källor:
Former Newspaper Editor Who Exposed CIA Found Dead
«Hahahaha»: Jubel bland tyska journalister när invandringskritisk kollega dör


  • Publicerad:
    2017-01-17 10:00