KOMMENTAR. Sebastian Elofsson bemöter här Linda Nordlunds artikel i SvD där hon liknar Motståndsrörelsen med Islamska staten (IS).

linda-nordlund

I veckan har den judiska lögnpressen hetsat mer än vanligt mot Nordiska motståndsrörelsen och som grund för denna hets står den privatägda och folkfientliga underrättelsetjänsten Expos ”kartläggning” av Motståndsrörelsens aktivister. I samtliga artiklar uppmanas polisen att ta hårdare tag mot det ”nazistiska hotet” och i alla artiklarna står Motståndsrörelsen i centrum. Man hävdar att Nordiska motståndsrörelsen utgör det största hotet mot det demokratiska samhället och måste således bekämpas till varje pris. En tidning går till och med så långt att de jämför Motståndsrörelsen med terrororganisationen IS.

Den 13 december publicerade Svenska Dagbladet en artikel författad av liberalen och feministen Linda Nordlund med rubriken Svenska nazister härmar IS. Nordlund har en bakgrund inom den inflytelserika organisationen Folk och Försvar, som är en stark aktör inom säkerhetspolitiken, där hon tidigare suttit som styrelseledamot. Hon har även varit förbundsordförande för Liberala Ungdomsförbundet.

I sin artikel på SvD skriver Nordlund att ”två viktiga skeenden har präglat den rasideologiska miljön på senare år” och den första av dessa skeenden är att Svenskarnas parti upplöstes år 2015. Detta har inneburit att ”det än mer våldsbejakande NMR stärkts” skriver hon och tillägger att:

På vissa platser har de tagit över hela lokalavdelningar. Under 2015 mer än fördubblade NMR antalet genomförda aktiviteter, från 799 aktiviteter år 2014 till 1 712 förra året. Av dessa kategoriseras 156 som ”kampförberedande”. Exempelvis kan det handla om kampsportsträning.

Hon fortsätter:

Det andra var att den nya strategin att skapa ”assymetriska grupper”, det vill säga löst sammansatta, lokalt aktiva nätverk som utför aktioner mot bland annat flyktingboenden, fick fäste. Den i nazistkretsar inflytelserika sajten Motgift lanserade idén, och i Expos årsrapport över aktiviteter i den rasideologiska miljön 2015 citeras en av dess frontfigurer, Magnus Söderman: ”Här har vi ju tydligt det vi talat om tidigare att vi behöver en fascistisk gatuorganisation som inte behöver hålla på med flashiga banderoller och sånt där utan som bara gör det som behöver göras.”

Är det egentligen så konstigt att Motståndsrörelsen går framåt och att våra aktivister tränar kampsport? Är det så konstigt att vissa svenskar av ren frustration agerar? Det politiska system som du företräder och arbetar för har i åratal påtvingat folket den destruktiva massinvandringen. I det mångkulturella helvete till samhälle som ni har skapat måste man kunna försvara sig själv och särskilt om man är nationalsocialist då kapitalets fotsoldater också utgör ett hot. För det är just syftet med kampsportsträningen, att försvara sig själv mot eländet som ni har släppt lös.

Nordlund skriver sedan om framväxten av medborgargarden och hur hemskt det är när svenskar som har fått nog av våldtäkterna, morden och stölderna tar lagen i egna händer när polis- och rättsväsendet inte gör något åt saken. Vidare påstår hon att det finns en gemensam taktik som innebär att sympatisörer till bland annat Motståndsrörelsen uppmanas ”att begå våldshandlingar på egen hand, utan central koordinering eller ordergivning”.

Vart finns bevisen för dessa allvarliga anklagelser? I verkligheten, och inte i Nordlunds lilla fantasivärld med feministiska skäggbarn som rider på enhörningar, är det precis tvärtemot. Det är förrädarpolitikerna och lögnpressens ”journalister” som uppviglar till våld mot nationella genom att demonisera, smutskasta och sprida lögner om nationella och detta gäller framförallt mot Motståndsrörelsen.

Men det kvalificerade skitsnacket slutar inte här. Nordlund tar sedan upp Anton Lundin Pettersson och har mage att påstå att nationella bär ansvaret för morden i Trollhättan. I själva verket är det Nordlund och hennes meningsfränder som bär ansvaret för morden eftersom de, som jag tidigare nämnde, har skapat ett mångkulturellt samhälle där svensken är en andra klassens medborgare i sitt eget land.

Som avslut på sin artikel skriver Nordlund:

Hatbrotten och hoten måste prioriteras av polisen. Nazisterna rekryterar fler, skolar dem i närstrid, uppmanar dem att ta till våld och vapen. De utgör ett reellt hot. Här och nu, och både mot Sveriges demokrati och mot landets befolkning.

I över 20 år har vi motståndsmän blivit utsatta för hat och hot från er så kallade ”demokrati”. Våra medlemmar har förföljts, blivit angripna fysiskt och de har förlorat sitt arbete och blivit utsatta för de mest vidriga formerna av avhumanisering som man kan tänka sig enbart på grund av sina åsikter. Om detta är er definition av demokrati så vill vi inte vara en del av den. Då är vi demokratins främsta fiende!

Påståendet att vi skulle utgöra ett reellt hot mot landets befolkning är fullkomligt absurt. Det är politikerna i riksdagen och inte Motståndsrörelsen som mördar sitt eget folk genom massimport och tvångsintegration av rasfrämlingar. Det är SvD och resten av lögnpressen som sprider hat och inte Motståndsrörelsen. Att deras hat riktas i första hand mot oss är inget annat än en utmärkelse för att vår kamp är rättfärdig. Deras dagar är räknade och om det ”hat” som Motståndsrörelsen påstås utsätta andra för är illa nog enligt Nordlund så är det ingenting i jämförelse med det avgrundsdjupa hat som folket kommer att visa mot systemet i framtiden.


  • Publicerad:
    2016-12-17 08:00