DEKADENS. På Twitter har Liberala Ungdomsförbundet räknat upp en lista på liberala åsikter som de hyser. En av dessa är att barnpornografi bör vara lagligt – om det är tecknat.

Liberalernas (L) ungdomsförbund Liberala Ungdomsförbundet (LUF) höjde under förra året på många ögonbryn när de krävde legalisering av incest och nekrofili. Nu har man återigen visat att man vill vara en spjutspets vad gäller perversioner och dekadens och skriver på Twitter att man vill att tecknad barnporr ska vara tillåtet.

Uttalandet är alltså nummer 91 i en lång lista av politiska ställningstaganden som ungdomsförbundet meddelar omvärlden via Twitter. I skrivande stund är man uppe i 166 och man har meddelat att man kommer att sluta vid 200.

Man utvecklar i listan även sina tankar om nekrofili och menar bland annat att ”den som är emot nekrofili är inte liberal”.

Övriga ställningstaganden värda att notera är att man anser att Jan Björklund är det bästa som hänt svensk skola”, att man anser att djur saknar rättigheter och att alla barn som föds i Sverige per automatik ska erbjudas medborgarskap. Man vill också ”privatisera haven”, ha en ”hänsynslös massinvandring” och tillåta månggifte. Dessutom deklarerar man stolt att man ”skiter i mjölkbönderna”.


  • Publicerad:
    2017-07-15 15:00