DEKADENS. Liberalernas ungdomsförbund i Stockholm beslutade under sitt årsmöte i söndags att man nu ska verka för att legalisera nekrofili och incest. Anledningen, uppger förbundets ordförande i Stockholm, är att det är förbundets uppgift att ”tänka ett steg längre”.

Liberalernas ungdomsförbund i Stockholm vill nu legalisera incest och nekrofili. Det beslutade man under årsmötet i söndags. Orsaken till varför förslaget om incest antogs är, enligt förbundets ordförande i Stockholm Cecilia Johnsson, för att lagstiftning inte ska ta hänsyn till vad som är moraliskt rätt eller inte.

— Vi tycker generellt inte om morallagar, den här lagstiftningen skyddar ingen just nu. Vi är ett ungdomsförbund och en av våra uppgifter är att tänka ett steg längre. Jag förstår att det kan anses ovanligt och äckligt men lagstiftning kan inte utgå ifrån att det är äckligt, hävdar hon.

Förslaget om legaliseringen av incest kommer innebära att syskon över 15 år ska kunna ha samlag med varandra vid samtycke. Förslaget om nekrofili kommer innebära att man ska kunna testamentera att andra ska få ha sex med kroppen efter att man har dött.

— Man ska få bestämma vad som händer med sin kropp efter att man dött, och om det råkar vara att man vill testamentera sin kropp till museum eller forskning, eller om man vill testamentera för att någon ska få ligga med den så borde det få vara okej, säger Johnsson som inte verkar ha några problem alls med att syskon har samlag med varandra eller att folk ska kunna utföra sexuella handlingar med lik.

Källa:
Liberalernas ungdomsförbund: Tillåt incest och nekrofili


  • Publicerad:
    2016-02-21 23:35