Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Folkfientlighet bakom drevet mot #vårcivilminister och Raubtier

Sydstatsflaggor, hårdrock och heilande fjortisar Drevet mot Ida Karkiainen (S) avslöjar elitens djupa folkfobi.

Folkfientliga Metro hotas av vräkning från sina lokaler

MEDIA. Gratistidningen Metro som har profilerat sig som en antirasistisk och feministisk tidning hotas av vräkning från sina lokaler då man avstått från att betala sin hyra.

Finsk professor: “Bra för klimatet om finländarna försvinner”

BEFOLKNINGSUTBYTET. Helsingforsprofessorn Kristina Lindström hoppas att finländarna inte ska föda fler barn.

Demonstrationer mot rasism i Finland

FINLAND. På lördag ska en ”antirasistisk” demonstration under parollen ”Nu räcker det!” (Peli poikki!) ordnas i Helsingfors. Samtidigt ska aktivister från bland annat Suomi Ensin! (Finland Först!) anordna en demonstration mot rasism som riktas mot finnar.

Vänsterpartist vill stoppa Motståndsrörelsens första maj-demonstration

INRIKES. Sebastian Nilsson, ordförande för Vänsterpartiet i Borlänge, vill stoppa Nordiska motståndsrörelsens planerade demonstration i staden den första maj. Anledningen är att vänstern är rädda för att behöva se nationalsocialister i staden. Nilsson menar att Motståndsrörelsen bör hänvisas till en åker där de kan ”heila åt ekorrar”, men han får mothugg av yttrandefrihetsexperten Nils Funcke.

Liberala ungdomsförbundet vill legalisera incest och nekrofili

DEKADENS. Liberalernas ungdomsförbund i Stockholm beslutade under sitt årsmöte i söndags att man nu ska verka för att legalisera nekrofili och incest. Anledningen, uppger förbundets ordförande i Stockholm, är att det är förbundets uppgift att ”tänka ett steg längre”.

Gävle bygger 600 nya bostäder till främlingar – svenskarna står utan

MASSINVANDRING. Gävle kommer nu att bygga mellan 500-600 nya lägenheter som kommer att bli skattefinansierade gratisboenden. Men bostäder till några svenskar är det inte på tal om, alla kommer att ges till främlingar från tredje världen.