Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Omskriven sim-transa kom ut igen – denna gång som Antifa-aktivist

Svängdörrar på den garderoben Transa, blottare och terrorist har passerat.

Zoofiler önskar att djursex ska omfamnas av homolobbyn

HOMOLOBBYN. RT har intervjuat en zoofil, som önskar att djursex vore mer accepterat av homolobbyn.

Svenska män väljer bort kvinnor till förmån för sexleksaker under pandemin

KOMMENTAR. Den stundande pandemin har skrämt svenska män till att välja sexleksaker och porr istället för att träffa kvinnor.

Smittskyddscenter i Kanada rekommenderar “glory holes”

KANADA. Smittskyddscentret British Columbia Centre for Disease Control rekommenderar allmänheten att använda sig av så kallade ”glory holes” för att undvika att bli smittade av coronaviruset.

Allt fler söker vård för sexleksak i stjärten – forskare kräver nu “internationell standard” för säkerhet

DEKADENS. Allt fler behöver vård för att främmande objekt har fastnat i rektum, vilket kan leda till skador och jobbiga operationer. Nu vill forskare och Swedish Standards Institute att en internationell standard tas fram för sexleksaker, så att dessa blir säkrare att använda.

Antalet gravida “män” ökar

ENGLAND. Minst tre kvinnor, som tror att de är män, genomgår nu de sista stadierna av graviditet i England och dussintals fler fryser sina ägg för att använda dem efter sin så kallade könskorrigering.

Lärare skickade sexmeddelanden till 13-årig elev – frias av tingsrätten

BLEKINGE. Den 27-årige lärare som skickat sexmeddelanden till sin 13-årige elev, frias nu på alla åtalspunkter av tingsrätten i Blekinge. Enligt tingsrätten kan det inte uteslutas att läraren skickat sexmeddelandena till flickan i syfte att skämta.

Liberala ungdomsförbundet vill legalisera incest och nekrofili

DEKADENS. Liberalernas ungdomsförbund i Stockholm beslutade under sitt årsmöte i söndags att man nu ska verka för att legalisera nekrofili och incest. Anledningen, uppger förbundets ordförande i Stockholm, är att det är förbundets uppgift att ”tänka ett steg längre”.