Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

HUMOR: Motståndsmän vs Antifa

HUMOR. Nordfront tipsar här om en tecknad seriebild med motståndsmän från Nordiska motståndsrörelsen i huvudrollen.

Video: Hund attackerar antinationell polis

INRIKES. När polisen var mitt uppe i trakasserier mot aktivister från Nordiska motståndsrörelsen gick en polishund till attack – mot polisen.

Internationell judisk maktorganisation räds Nordiska motståndsrörelsen: “Alarmerande”

SIONISM. Judisk maktorganisationen World Jewish Congress anser att det antisionistiska motståndet i Sverige är ”alarmerande”.

50 outredda våldtäkter – bara i södra Stockholm

INRIKES. På grund av stor resursbrist utreds många våldtäktsfall inte alls. Bara i södra Stockholm ligger just nu 50 outredda våldtäktsfall på polisens bord – trots utpekad gärningsman i samtliga fall.

Finska politiker fick brev från Motståndsrörelsen: “Skrämmande”

FINLAND. Nordiska motståndsrörelsen skickade nyligen sitt politiska program och ett följebrev till alla riksdagsledamöter i Finland. I brevet påminde man om den kommande förbudsrättegångens förnuftsvidriga natur. Svenskspråkiga politiker fick verket på sitt eget modersmål.

Undersökning: 8 procent kan tänka sig att rösta på Motståndsrörelsen!

UPPVAKNANDET. Enligt en ny undersökning från Sentio kan uppemot 8 procent av svenskarna idag tänka sig att rösta på ett ”nazistiskt” parti.

Polisen anmäld efter demonstrationen i Göteborg

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Ett stort antal utredningar pågår just nu mot polismakten efter att denna gått besinningslöst fram gentemot Nordiska motståndsrörelsens aktivister under demonstrationen i Göteborg.

Makthavarnas rädsla för Motståndsrörelsen: Politiker vill “Förintelse”-hjärntvätta svenska ungdomar

INRIKES. Nordiska motståndsrörelsens allt större framgångar oroar Stockholmsliberalerna så pass mycket att de vill indoktrinera svenska ungdomar till självhat med hjälp av ”Förintelsen”.

Ebba Busch Thor vill förbjuda medlemskap i Motståndsrörelsen

INRIKES. Ebba Busch Thor är överens med Jimmie Åkesson och vill nu även hon införa ett organisationsförbud mot Nordiska motståndsrörelsen. Detta är dock någonting som varit på tapeten tidigare och då har man kommit fram till att åsikter och organisationer inte ska vara olagliga.

Inför demonstrationen: Göteborg flaggar för globalism

INRIKES. Inför Motståndsrörelsens demonstration den 30 september väljer Göteborgs kommun att hala ner den svenska flaggan och ersätta den – med den globalistiska FN-flaggan.

Judiske advokaten Silbersky: “En skam” att Motståndsrörelsen får demonstrera

INRIKES. Den judiske advokaten Leif Silbersky tycker att det är ”en skam” att Nordiska motståndsrörelsen får demonstrera i Göteborg.

Motståndsrörelsen besökte demonstration i Helsingfors

FINLAND. På lördagen besökte aktivister från Motståndsrörelsen en demonstration i Helsingfors. Demonstrationen var riktad mot terrorism och krävde bland annat att så kallade ”papperslösa flyktingar” ska utvisas.

FILM: Aktivister avväpnade aggressiv rasfrämling!

STOCKHOLM. Nordfront publicerar här ett Youtube-klipp som visar avväpningen av den aggressiva rasfrämlingen från dagens aktion i Stockholm.

Kamphelg i Göteborg

GÖTEBORG. Här kommer en längre rapport från helgens aktiviteter i Göteborg. På schemat för helgen stod offentlig flygbladsutdelning i centrala Göteborg, intern utbildning, hård fysträning och social aktivitet.

Motståndsrörelsen slog tillbaka främlingsattack!

SALEM. När aktivister ur Näste 1 höll en offentlig flygbladsutdelning i Salem under dagen så gick en grupp rasfrämlingar till attack mot aktivisterna som blixtsnabbt slog tillbaka angreppet. Nordfronts korrespondent från Näste 1 var på plats och intervjuade en av aktivisterna.

Lögnpressen försvarar sexuella övergrepp på badhus

KUNGÄLV. Systemmedia går nu ut och försvarar sexuella övergrepp på badhus efter att Motståndsrörelsens aktivister agerat trygghetsvärdar på badhuset Oasen i Kungälv. Lögnpressen och Kungälvs kommunchef påstår att trygghetsvärdarnas närvaro får badgästerna att känna sig ”osäkra”.

God jul och gott nytt kampår!

  GOD JUL. Här kommer en kortare julhälsning från Nordfronts medarbetare Sebastian Elofsson.

Linda Nordlund: “Svenska nazister härmar IS”

KOMMENTAR. Sebastian Elofsson bemöter här Linda Nordlunds artikel i SvD där hon liknar Motståndsrörelsen med Islamska staten (IS).

Julbord i Näste 1

  NÄSTE 1. Lördagen den 10 december anordnade Näste 1 julbord för alla anslutna. Kvällen bjöd på trevlig stämning, mycket mat och nya bekantskaper.

FILM: Polisen går till vansinnesattack mot demonstranter

FILM. Efter demonstrationen går polisen till vansinnesattack mot Motståndsrörelsens aktivister.

Släpp lös folkstormen!

KRÖNIKA. Sebastian Elofsson skriver i denna artikel om den senaste tidens händelser på Gotland och hur folket en dag kommer att resa sig upp och störta den nuvarande regimen.

Motståndsrörelsen spärrade av UNT

AKTIVISM. Vid 22-tiden på tisdagskvällen den 21 juni så spärrade Motståndsrörelsens Kampgrupp 106 symboliskt av Uppsala Nya Tidnings lokaler.

Motståndsrörelsen i Norge intog Evje

KAMP. I lördags genomförde aktivister från Nordiska motståndsrörelsen i Norge en lyckad offentlig flygbladsutdelning i Evje. Detta är andra gången på kort tid som norrmännen givit sig ut på gatorna för offentlig aktivitet.

Kämpa med oss mot vansinnet!

MOTSTÅNDSMEDIA. En resumé över vansinnespolitiken i Sverige idag. Vi bekämpar vansinnet – kämpa med oss! (Uppdaterad med engelsk undertext)

“Stoppa förintelsen av vårt folk” – polisen stoppar demonstration i Stockholm!

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. På onsdag är det den så kallade Förintelsens minnesdag. Aktivister från Motståndsrörelsen höll därför under dagen en demonstration i Stockholm för att informera allmänheten om den riktiga, pågående förintelsen av vårt folk. (Uppdaterad)

Polska nationalister skriver om pan-nordisk aktivism

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Den polska nationalistiska forumet och nättidningen Nacjonalista skriver om Motståndsrörelsens pan-nordiska aktivism.

Minnesmanifestation för Gyllene gryning

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. På söndagen samlades aktivister från Näste 1 för en minnesmanifestation för Gyllene gryning. Manifestationen hölls utanför den grekiska ambassaden i Stockholm.

Nationalsocialismen viktigast bland de som stödjer Nordiska motståndsrörelsen

VECKANS FRÅGA. De som sympatiserar med Nordiska motståndsrörelsen gör det av olika orsaker. Vilken är din?

Fånghjälpen informerar

INFORMATION. Här kommer viktig information från Nationella Fånghjälpen som återaktiverats och nu behöver ditt stöd.

Friluftsmånad i Näste 1

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Linus som är aktivist i Motståndsrörelsen berättar i denna artikel om den gångna månadens friluftsaktiviteter som pågått i Näste 1.

Konfrontation i Jyväskylä

FINLAND. Vänsterextremister konfronterades under en offentlig aktivitet i finska Jyväskylä. Cirka 30 aktivister har gripits av polisen. UPPDATERAD 16:50

LÄSARBILD: Motståndsrörelsen VS tiggare

SVERIGE. Vad väljer du, Motståndsrörelsen eller tiggare?

Nationell solidaritet och hedrande av en fallen hjälte

STOCKHOLM. Under måndagen hölls rättegången mot Jessica Jaunzems gällande tillbaka-tårtningen av Irene Matkowitzc. Motståndsrörelsen var på plats med ett 20-tal kamrater för att visa solidaritet. Efter rättegången hölls även en minnesceremoni för Hans-Gösta Pehrsson. Uppdaterad med film!

Kommunistisk miljonär fick sin bostad avspärrad av Motståndsrörelsen

AKTIVISM. Spärrbandsaktioner utförda av Motståndsrörelsen i Varberg har blivit omskrivna i flera medier. Ett gymnasium, en polisstation och en ”gåsleversocialists” bostad har spärrats av.

Åsa Linderborg vill att polisen ska skjuta Motståndsrörelsens aktivister

KOMMENTAR. Psykopaten Åsa Linderborg verkar i en artikel mena att polisen ska skjuta Motståndsrörelsens aktivister när dessa delar ut flygblad och blir angripna av Linderborgs meningsfränder.