Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

En majoritet svenskar vill se minskad invandring

OPINION. Enligt SvD och Sifos nya opinionsundersökning kräver nu hela 58 procent av befolkningen att landets lagar och regler måste ändras så att Sverige tar in färre antal asylinvandrare.

Ivar Arpi: “Först underskattades viruset – nu underskattas svenskarnas kampvilja”

INRIKES. I en ledare på SvD skriver Ivar Arpi att regeringen genom sitt agerande inte kommer att lyckas samla folket i dessa kristider. Bland annat eftersom man låter ideologiska mål gå före målet att minska smittspridningen.

Opinionsundersökningar beställda av folkutbytesvurmare ger oönskade resultat

INRIKES. Efter tre opinionsundersökningar genomförda på SvD:s initiativ: En journalist vid tidningen kämpar för att förstå svenskarnas önskan om minskad flyktinginvandring.

Statlig och judisk media i ny allians: Ska bekämpa “fake news” under valrörelsen

LÖGNPRESSEN. Statlig media slår nu ihop sig med de judiskägda tidningarna DN och SvD för att ”faktagranska” påståenden som inte faller lögnpressen i smaken. ”Det är vår skyldighet som journalister att hjälpa till”, säger Jenny Küttim som ska ingå i den nya redaktionen för SVT:s räkning.

Judisk mediekoncern erkänner: Regeringen följer våra direktiv

MEDIA. Efter en intensiv hets- och lögnkampanj mot Motståndsrörelsen proklamerar nu Aftonbladet och Svenska Dagbladet stolt att regeringen väljer att agera efter deras direktiv. Samtidigt försöker man återigen att felaktigt peka ut organisationen som terroristisk och ansvarig för brottsliga handlingar.

Svenskfientliga Aftonbladet – pedofilernas beskyddare

MEDIA. I dag inledde Aftonbladet publiceringen av artikelserie om svenska pedofiler och barnpornografi. I samband med publiceringen har man valt att konfrontera ett antal aktiva pedofiler vars identiteter man dock håller hemliga – med ”källskydd” som motivering.

Linda Nordlund: “Svenska nazister härmar IS”

KOMMENTAR. Sebastian Elofsson bemöter här Linda Nordlunds artikel i SvD där hon liknar Motståndsrörelsen med Islamska staten (IS).

SvD bryter medietystnaden om Martin Fredriksson

MEDIA. Idag skrev Svenska Dagbladet om nyheten om Martin Fredrikssons arbete för Säpo. I övrigt har det varit tyst i gammelmedia.

SvD stänger ner kommentarsfälten

MEDIA. Läsare som vill framföra sina åsikter är bara ”en liten grupp”, skriver Svenska dagbladet som nu stänger sina kommentarsfält.